kinetica Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Oyunda, menülerde "car setup" sekmesine geçince göçüyor masaüstüne.. benzer sorun yasayan var mı?[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
kinetica Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 yok mu? bühüü ;([signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Le Unstallier de game.Reuntallier vat triet agai[signature][hline]öttürürüm
Spartan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 2004 de de aynı sorun vardı. ekran kartı ayarlarından vertical sync yi kapat.[signature][hline]Arinna - Ranger
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Oyunu sıl tekrar yukle[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
GEd Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 polonyaca bi patch var onu duzelten ancak kurdugun zaman oyun polonyaca oluyor ingilizcesi var mi bilmiyorum cektigin version ULTIMA grubunun yayinladigi version buyuk ihtimal. http://www.filelist.org/details.php?id=4214 burdaki commentlerde cozum yolu var arastirsan orda biraz bulursun
kinetica Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 sagol ged, dogrusu ben ultima falan söylemeye utandım ama cuk diye yakalamıssın olayı:) aynen öyle polonyaca bilsem sorun olmazdı ama öyle:) sagolasın. fakaat filelist.org sitesi üyelik istiyor. üye olmak isteyince de "üye limitimiz doldu 135bin kişiyiz" diyor... mümkünse copy paste yapabilir misiniz, veya pm ile filelist org kullanıcı hesabı paylassanız? [Bu mesaj kinetica tarafından 07 Ocak 2005 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
GEd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 http://img57.exs.cx/img57/281/shrtcuttarget6jd.gif oncelikle bu var you have to write "C:ProgrammiCodemastersColin McRae Rally 2005CMR5.EXE" NOVIDEO into property of the desktop icon and don't install the english patch 1.1. Use the polish patch bu yukardaki kisim cd protection olayini atlatmak icin polonyaca patch disinda car setupa bi cozum bulunamamis gibi gorunuyor . polonyaca patch ile ilgili linki bulamadim onu googledan aratmak gerek
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 buldum ben arkadaşa yardım ettim. polonya patchini yapınca düzeliyor fakat herşey polonyaca(polski?) oluyor. onu sonra ingilizceye çevirmek için bir .Lng dosyası çekliyor.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
kinetica Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 dosyayı çekmeye gerek yok, oyunu ilk kurdugunuz zaman hiçbişeye dokunmadan inglizce dil dosyası whole_e.lng yi kopyalayın, polonya patch yükleyince geri koyun. bu kadar.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Öne çıkan mesajlar