benjani Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 http://imgur.com/4qkLdo1.jpg burdaki max rate, hattın kaldırabilceği maximum değer mi oluyor.bir de diğer değerler ne anlama geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 bu tabloya nasil eristin? ben de 5.25'i gecemiyorum evde. bi' aricam ttnet'i ama apartman eski kablom falan dandik de olabilir. eski tip hafif kalin bakir bisey -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 modem arayüzünde var.bizimde bina 30 yıllık, tesisat baya eski.evin içinde de paralel hat var, prizi kabloları filan değiştirip tek hat yapcam.baya dalgalanma yaşıyorum nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Evet max hız o erişebileceğin. Eğer tel no.nu atarsan özelden daha kesin bir sonuç verebilirim sana. Tabi Telekom'dan hizmet aldığını varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar