Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

berlinde bisikletçi bilen?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
berlinden gelecek bi arkadaş var, bu arkadaşın kendisi bi sefer kendisine lokal bi dükkan buldu bi single speed aldı 190 euroya, 10 kilo bisiklet kuş gibi uçuyo yollarda. ama sonra o dükkan kapandı. kendisinde bisiklet var ya, nası bulduğunu da anlatmıyo başka da aramıyo bu eleman hiç uğraşıp da. ara bul gelirken getireyim diyo.
var mıdır berlinde ucuza yollarda beni uçuracak bisikletçi bilen? ya da başka şehirden oraya kargolata da bilirim almanya içi ücretsiz kargoluyor sanırsam çoğu alaman bisikletçi dükkanı.

28" jant ince tekerli güzelinden helalinden yol bisikleti tadında bişey arıyorum ben. singlespeed ya da fixie olsun gibi bi derdim yok. hatta mümkünse anten bişey olmasın öyle, bu elemanın bisikleti biraz anten çünkü, jantın biri beyaz biri siyah falan.
yüz liraya eski bi bianchi yol bisikleti bulsam onu da alırım şu anda, 600 liraya yollarda uçup gidecek bir bisiklete de hayır demem. tek derdim var, yeni nesil aluminyum yol bisikleti kadrolarına kılım. ben ince boru olan kadroları seviyorum. azıcık kalınlaşma oldu mu hoşuma gitmiyo, alırım kalmıyo. öyle benim alırım naziktir sdf
Mesaj tarihi:
600 liraya yollarda uçan bisiklet abarttığını varsayıyorum, merida fln bulursun o fiyata türkiyede giant fln bak veya yurtdısından bisiklet nasıl taşıyacak adam
Mesaj tarihi:
yok valla uçuyo yollarda. indiebike mı ne bisikletin markası, öyle sizin o tarafların bisikletleri gibi değil. merida şu bu değil yani. singlespeed hipster bisikleti ama AKIYOR abi akıyor.
Mesaj tarihi:
2 yıl önce berlindeyken bir bisikletçiye işim düşmüştü memnun da kalmıştım. Weisensee'de kaisers var onun karşısındaydı yanılmıyorsam.

saygılar
  • Yeni Oluştur...