Seele Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 @hunty bi acayip oldum o nasil olay ya. ben göstermiyorum kiymetlimi kimseye zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 ya penise kulak çubuğu sokmak nedir abi. genişler o işten sonra temelli artık. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 offf saçmalamayın askldasklj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Dworgian said: 1) aşısı 26 yaş öncesi kadınlara yapılabilio 2) kondomdan bulaşmıo. hpv nin çıktığı yer kondom dahili bir yer olmak zorunda olmadığından ve fark da edilemeyebildiğinden deri temasıyla geçiyor yine. Tamam işte onu diyorum deriden de geçtiği için kondom önleyemiyor, bütün vücudu streç filme sararsan başka sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 zaten hpv oranı %60 flnmış galba =/ bir de erkekte görülmesi daha kolay nispeten ama kadında iyice zor. aksiyon öncesinde "dur bir büyüteç alıp bakayım" demeden emin de olamazsın asdlkjasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 bana ne yaa, sevisenler dusunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Meraklandirdiniz sordum bugun. O babalik testiymis. Baba olmadan once cocuk saglikli olsun diye yapiliyor. Icinden DNA ornegi alip her turlu bakteriel, virus vs. hastaliga karsi inceliyorlarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 DNA analizi için aletin içini niye kazısınlar yahu, herhangi bir hücreden bakılır kan veya spermden HPV testi o, aç gogılı inanmadıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 hpv testi erkeklerde baska bi delikten yapiliyo hacit, sen bi arastir istersen asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Belki baba olmam kolaylassin diye kanallari genisletmislerdir. Oh boyle fosur fosur. Burda yaziyor iste rusca ama: http://www.7ya.ru/article/Papu-na-proverku-Obsledovanie-muzhchiny-pered-zachatiem/ Burasi Bura: Самый точный и популярный метод выявления заболеваний, передающихся половым путем, — это метод ПЦР (полимеразная цепная реакция). Этим методом проверяется соскоб со слизистой уретры у мужчин, и обнаружение ДНК возбудителя является положительным результатом анализа. Как правило, необходимо получить информацию о нескольких бактериях и вирусах. Бактерии — хламидии, трихомонады, гонококки, микоплазмы, уреаплазмы и гарднереллы, вирусы — вирус герпеса, вирус папилломы человека, цитомегаловирус, вирус Эпштейн-Барра. Также стоит сделать анализ на токсоплазму. The most accurate and popular method of detection of diseases, sexually transmitted infections - a method of PCR (polymerase chain reaction). This method is verified by scraping the mucosa of the urethra in men, and the discovery of the DNA of the pathogen is a positive test result. As a rule, it is necessary to obtain information on several bacteria and viruses. Bacteria - chlamydia, trichomonas, gonorrhea, mycoplasma, ureaplasma, and Gardnerella, viruses - herpes simplex virus, human papilloma virus, cytomegalovirus, Epstein-Barr virus. Also it is necessary to make an analysis on toxoplasmosis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 aquila said: hpv testi erkeklerde baska bi delikten yapiliyo hacit, sen bi arastir istersen asdf. said: Tanı için genellikle “lezyondan alınan sürüntü örneği” veya lezyonun olmadığı durumlarda “penis ucundan özel bir şekilde alınan sürüntü örneğinde” yapılan bir testle HPV enfeksiyonu saptanabilir Al panpa amma olay yaptınız bu testi yahu, peniste anüste lezyon siğil zaten bu nane, deride bişey gözükmüyorsa çükün içinden örnek alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Gerçek bilgiler. Kondom hpv için koruyucu değildir cinsel organın etrafının temasıyla da bulaşır. Latent kalabildiği için kapmadım zannedersiniz 5 sene sonra stresli bir anda pat diye siğil olur. Vücuttan atılıp atılmadığı tam anlaşılamıyor çoğu zaman. Kadınlarda daha fazla olmasının sebebi tipleri. Siğil yapan tipiyle serviks kanseri yapan tipleri tamamen farklı. HIV kuluçkası 17 sene dediği AIDS görülme zamanı. Yani siz virüsü kaptığınızda 2 sene sonra AIDS başlayabilir veya 17 sene sonra hatta şanslıysanız 20 sene sonra. O yüzden lökositlere baktırmak öyle her zaman güvenilir olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 hpv boktan bişi, her kız arkadaşımı teste götürüyorum ben ne olur ne olmaz diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Esh said: hpv boktan bişi, her kız arkadaşımı teste götürüyorum ben ne olur ne olmaz diye sdfs esh cim öyle yapıyo olsan bile kesin değil ehsufh serviksten sürüntüyle alınan dışındaki türleri var bilemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 bilemem =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 O yüzden bırak bu işleri. evlen, çoluğuna çocuğuna sahip çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 slkdjaldjaslj sanki sen pilotsun peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 önemli olan pilot olmadan uçmaktır şampiyon. uçmak bizim işimiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Esh said: önemli olan pilot olmadan uçmaktır şampiyon. uçmak bizim işimiz... sen oteli bana bi devretsene bişi denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Esh said: önemli olan pilot olmadan uçmaktır şampiyon. uçmak bizim işimiz... Seneye gençleri toplayıp geliyorum. Nigga we made it yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar