Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çokeğlenceli bişey

nightstalker

Öne çıkan mesajlar

az önce polyvinyl acetate bazlı tutkal ve uhu karıştırdım vıcık vıcık bir tortu oluştu çok eğlenceli bişiy üretip oynayın. 1 nisanda okula kovayla tutkal ve bol miktarda uhu götürme planlarına başladım.:)

garbage diyenlere: ellerim tutkalla kaplı parmak eklemlerimle yazıyorum. konuyu garbagea açmak için mouse kullanmam geriyordu[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nightstalker, 02 Kasım 2004 16:50 tarihinde demiş ki:
az önce polyvinyl acetate bazlı tutkal ve uhu karıştırdım vıcık vıcık bir tortu oluştu çok eğlenceli bişiy üretip oynayın. 1 nisanda okula kovayla tutkal ve bol miktarda uhu götürme planlarına başladım.:)

garbage diyenlere: ellerim tutkalla kaplı parmak eklemlerimle yazıyorum. konuyu garbagea açmak için mouse kullanmam geriyordu

yenisin demek
ben bunu 15 sene önce keşfetmiştim:D
eklemeden edemicem:cok salak bişi
[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 02 Kasım 2004 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
odchu, 02 Kasım 2004 17:16 tarihinde demiş ki:
kırmızı kalemin arkasından bir tutam ekle, süper bir renk elde ediyorsun..

ayıp ettin be abi zamanında kalemin yan tarafındaki boyayı uhuya geçirmek için az mı uğraştık. Ama sonuç baya iyiydi.

bu arada bali de kattım.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Sosyal ağlarda paylaş

bırakın şu işleri. balici olup çıkcaksınız sonra:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış

Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 02 Kasım 2004 18:12 tarihinde demiş ki:
puahah bide tinerle temizle ellerini =) sora sokaklarda "abi bişey söyleyebilirmiyim?" diye dolasırsın heh

ahua:D öle diil şöyle der "500 varmı abi 500":D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Şşş gençler dikkat edin o şeylerle oynarken. Hele tutuşma ihtimali varsa.
Ben bir maketçi olarak az çekmedim :) yanıyoruuuum diye, ateş olmasına gerek yok, elini şiddetli tahriş eder yanık gibi olur.
Hele bali mali parmaklamaya da geçtiysen ohooooo
Kemikıl mı kesildiniz başımıza????[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rockncoke, 02 Kasım 2004 16:52 tarihinde demiş ki:
bildiimiz yemek unu eklersen tutkala şekil verip biras bekletirsin heykel olur buda bi eğlence :D ilkokul zamanında yaptırmışlardı bize :P

aynen ya kıvamı bi türlü tutturamamıştım...mutfak batmıştı bütün gün baştan yapmaktan..[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz!
Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir...
Sosyal ağlarda paylaş

bir keresinde bende kalsiyum(ingilizce nasil yaziliyordu?) sandoz u zippo gazina bogup atese vermistim kendi kendine sekil degistiren acaip bir sey olmustu . 2 gun sonra tisladi ama 2 gun boyunca kendi kendine sekil degistiren bir sey oldu iste . her baktigimda garip sekillere giriyordu .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...