nightstalker Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 az önce polyvinyl acetate bazlı tutkal ve uhu karıştırdım vıcık vıcık bir tortu oluştu çok eğlenceli bişiy üretip oynayın. 1 nisanda okula kovayla tutkal ve bol miktarda uhu götürme planlarına başladım.:) garbage diyenlere: ellerim tutkalla kaplı parmak eklemlerimle yazıyorum. konuyu garbagea açmak için mouse kullanmam geriyordu[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bildiimiz yemek unu eklersen tutkala şekil verip biras bekletirsin heykel olur buda bi eğlence :D ilkokul zamanında yaptırmışlardı bize :P[signature][hline]Vay Be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 tuz ekledim sonuç süper oldu. tavsiye edilir[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 kırmızı kalemin arkasından bir tutam ekle, süper bir renk elde ediyorsun..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: nightstalker, 02 Kasım 2004 16:50 tarihinde demiş ki: az önce polyvinyl acetate bazlı tutkal ve uhu karıştırdım vıcık vıcık bir tortu oluştu çok eğlenceli bişiy üretip oynayın. 1 nisanda okula kovayla tutkal ve bol miktarda uhu götürme planlarına başladım.:) garbage diyenlere: ellerim tutkalla kaplı parmak eklemlerimle yazıyorum. konuyu garbagea açmak için mouse kullanmam geriyordu yenisin demek ben bunu 15 sene önce keşfetmiştim:D eklemeden edemicem:cok salak bişi [signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 02 Kasım 2004 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: odchu, 02 Kasım 2004 17:16 tarihinde demiş ki: kırmızı kalemin arkasından bir tutam ekle, süper bir renk elde ediyorsun.. ayıp ettin be abi zamanında kalemin yan tarafındaki boyayı uhuya geçirmek için az mı uğraştık. Ama sonuç baya iyiydi. bu arada bali de kattım.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bırakın şu işleri. balici olup çıkcaksınız sonra:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 puahah bide tinerle temizle ellerini =) sora sokaklarda "abi bişey söyleyebilirmiyim?" diye dolasırsın heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: _ILuVaTaR_, 02 Kasım 2004 18:12 tarihinde demiş ki: puahah bide tinerle temizle ellerini =) sora sokaklarda "abi bişey söyleyebilirmiyim?" diye dolasırsın heh ahua:D öle diil şöyle der "500 varmı abi 500":D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bravo alp okula getir bak noluo öyle $eyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Ben orta okuldayken işteknik dersi wardı böle eblek eblek şeyler yaptırıyolardı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 hep nefret ederdim o işteknik derslerinden[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Şşş gençler dikkat edin o şeylerle oynarken. Hele tutuşma ihtimali varsa. Ben bir maketçi olarak az çekmedim :) yanıyoruuuum diye, ateş olmasına gerek yok, elini şiddetli tahriş eder yanık gibi olur. Hele bali mali parmaklamaya da geçtiysen ohooooo Kemikıl mı kesildiniz başımıza????[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: rockncoke, 02 Kasım 2004 16:52 tarihinde demiş ki: bildiimiz yemek unu eklersen tutkala şekil verip biras bekletirsin heykel olur buda bi eğlence :D ilkokul zamanında yaptırmışlardı bize :P aynen ya kıvamı bi türlü tutturamamıştım...mutfak batmıştı bütün gün baştan yapmaktan..[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bir keresinde bende kalsiyum(ingilizce nasil yaziliyordu?) sandoz u zippo gazina bogup atese vermistim kendi kendine sekil degistiren acaip bir sey olmustu . 2 gun sonra tisladi ama 2 gun boyunca kendi kendine sekil degistiren bir sey oldu iste . her baktigimda garip sekillere giriyordu .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 hazır hortlamışken şu linki vereyim. hayallerimin maddesi[signature][hline]Pathetic fool! You can't slay the creatures of darkness with light, you need to get into the shadows. All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 2. bi chemical mı doğuyo yoksa?![signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 harbıden bole sacma bır topıc ve chemıcal ortalarda yok buyudumu yoksa :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hayır chem profesyonel çalışıyor artık :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 İşiniz gücünüz yok mu ya ? Ben finallerden kafayı kaldıramaz olmuşum milletin uğraştışı işlere bak :D[signature][hline]Bonzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: nightstalker, 03 Ocak 2005 22:23 tarihinde demiş ki: hazır hortlamışken şu linki vereyim. hayallerimin maddesi dayı türkiyede satılıomu istanbul , bursa ? bu aletten ?[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ne gerek varki böyle bişiye. :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 tavandan falan sarkıyo çokeğlenceli bişey!![signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: nightstalker, 03 Ocak 2005 22:23 tarihinde demiş ki: hazır hortlamışken şu linki vereyim. hayallerimin maddesi abe, caramon, 0 zeka, hayvani kas gucu, hayvani boy gucu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar