ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Selam, Yeni kart aldım. Garantisi biten, çalışır durumdaki HIS HD5770 ekran kartımı satıyorum. http://www.hisdigital.com/un/product2-477.shtml Bir de fazladan zotac'in verdiği Splintercell Compilation var. Double Agent, Conviction ve Blacklist geliyor. Uplay kodu. http://www.zotac.com/z-zone/splinter-cell-compilation.html Kartı istanbul içinde elden (Maslak/İstinye Park), kodu da pm'den verebilirim. Ekran kartı :80TL Splintercell'ler:50TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 şu kart hala saints row 4 ü fullda ve aslında bir çok oyunu fullda oynatan fakirlerin yüzünü zamanında gülrmüş kral bir kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 he valla, bf3 rahat oynuyordum. bf4 de lowda falan gidiyodu yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 verem 50 anlaşalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Ekran kartı satıldı. Bi Splintercell şeysi kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 mis gibi splintercell'lere ilgi yok resmen. Hiç mi stealth seven kalmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Splintercell'ler hala bende. Almak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar