dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 ya şimdi iş görüşmesine giricem daha doğrusu londra dan phone interview şeklinde negotiation örneği vermeni istiyorlarmış genelde benim pazarlık anlayışım hacı dayı en son ne olur peki bak bi daha geliriz den öteye gitmiyor ne diyeyim buna ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 B2B ise barter de hemen, ortada nakit yerine mal veya hizmet değişimi varsa daha iyidir eğer müşteri ile pazarlıksa "şu kadar fark vererek bir de bunu bunu alabilirsiniz" demek, himzeti ederinden fazlaya vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 pazarlık kimle kim arasında olacak ama en önemlisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 kardesim aliyosan al, almiyosan dukkanin onunu kapama de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 B2B ya online channel ile oteller, acenteler, havayolu firmaları arasında olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 o zaman barter diyeceksin hatta "şu kadar fazlayada şu hizmeti veririz" diyeceksin şerefsiz oalcaksın namussuz oalcaksın o.ç olacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 lanet olsun atom fiziğine barter olmaz lan bunların dini imanı para online channel barter'ı ne yapsın hmm ama ben şu an ki işim için barter örneği verebilirim ya da başka ne gelir aklınıza promotions lardan da yürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 BabacumMostors said: o zaman barter diyeceksin hatta "şu kadar fazlayada şu hizmeti veririz" diyeceksin şerefsiz oalcaksın namussuz oalcaksın o.ç olacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 içi 10M usd dolu çanta ve yakıtı full dolu helikopter istiyorum, ayrıca 3 hava alanınında yine yakıtları full dolu uçuşa hazır jet bekletilecek yoksa bütün rehineleri öldürürüm tamam mı pis aynasız. Bu dediklerim bir saat içinde hazır olmazsa yarım saatte bir rehine öldürücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar