yasarkemal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 tunale üniversitesinden gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 bana 500 dolar gonder aracilik islerimi yapayim, para ertesi gun hesabinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 bana da bu aralar bu tarz mailler gelmeye başladı baya geliyor hemde, "repply back to me asap" , you won the grand prize falan diye. http://i.imgur.com/XFcdNCA.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 hepsi legit. yönlendirmeleri takip et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 tulane'in seali ne acayipmis, musluman heralde okul. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/ef/TulaneSealColor.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 kızlar teklif ediyorsa git abi yoksa salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Sene olmus 2014, hala aldigi spam icin topik acan tipler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ahahah çaresizlik böyle bişi olsa gerek abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 2 ay önce de bana geldi böyle bi mail nijeryadan bi dava alıverdim ayak üstü 1.5 milyon doları şans işte arada bir denk geliyor buluyorlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 bana da amazondan, yeni bir pozisyon icin cv'ni gonder bakalim dediler. ben de yermiyim lan bunlari diye gondermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 brezilya amazonlarından gelmiştir o, gitme gitme damızlıkerkek yapacaklar seni boynuna vuracaklar zinciri yaşlanınca da pis bi şekilde enmekl iedecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar