MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 hemen hemen aynı sanırım, tabi malzemesinde kalitesinde muhakkak farkı vardır, ancak fiyatı çekici görünüyor. 120TL kendisi...Tfit deneyen test eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Ya fiyatıyla çok cazip bir cihaz olmuş açıkçası bende satın alıp denemeyi düşünüyorum. 12 ay taksitle faturaya yansıtarakta alınabiliyor. Ekranından çok fazla bişi yapılmıyor ama uygulama üzerinden sundukları rakipleri gibi zengin görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 heartbeat yok, olan seyler de hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Heartbeat yok ne var abi. Spor icin armband kullaniyorum ben zaten milyon tane program var digerlerini yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Android imis zaten. Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 turkcellin kendi marka ceptelefonu veya bunun gibi turevi bisey almam bu saatten sonra. benimde babaminda acayip dili yandi efsane sekilde dandik oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar