Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[WoW-EU] Server Alert !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Acc açanlardan biri Final betanın ne kadar süreceğini sorabilir mi forumlarda; hazır yetkililer de forumu takip ederken?[signature][hline]EU Closed Beta
NE Druid : Solas
Human Warlock : Drago
Mesaj tarihi:
said:
Instigator, 09 Ocak 2005 13:54 tarihinde demiş ki:
2 inci maili gelmeyenler signup.wow-europe.com burda bi Auth. Key inizi deneyin banada mail gelmedi fakat Accountumu acabildim.
Pekiyi bu aldığın acc. ile oyuna girebildinmi?[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Mesaj tarihi:
Bu arada keyler hala us de geçerli ama eu da acc. alamadım invalid diyor...[signature][hline]Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be;
Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Mesaj tarihi:
said:
Elufulec, 09 Ocak 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
hmm, bana gelenler genelde 2 kere doldurmuşlar us transfer formunu ve şu an acc açamıyolar..

ahaha abi ben 3(üç) defa doldurdum formu bir sorun yok şuan acc. açtım

edit: 2.mail gelmedi 3. başvurumda da

[Bu mesaj Mosquito tarafından 09 Ocak 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence gerek yok sormaya, söyleyecek olsa söylerlerdi. eğer "as soon as possible" demişlerse, isterse 1932 kişi sorsun ne zaman diye bu ifadeyi değiştirmiyorlar.

aynı şey bitiş tarihi için de geçerli.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
  • Yeni Oluştur...