Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 The World of Warcraft Servers have been taken down to correct an issue, and we are working on bringing them back up as soon as possible. We appologize for any inconvenience this may cause More Info[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ehehe serverlar anında çöktü ya var mı böle bişi, altı üstü bi kaç bin insan girdi. ehehe "as soon as possible" oldu biz yarın gelelim öyleyse. [Bu mesaj Mosquito tarafından 09 Ocak 2005 10:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Valla ya...Saat 7 gibi göçtü servarlar bende tam o sırada acc ımı açtım tam oyuna gircektim...Boş ekranla karşılaştım :( Daha ne diyim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Eh etuh bende gırıcektım suan yokmu ?[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yok şu an heheh.. ne kadar sürer acaba.. sabah 6'ya kadar oynayabildik biz, sonra ben uykuya yenildim..[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 "We appologize for any inconvenience " hehe alıstık artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Hiç ses seda yok[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Herkes yüklendi iyice =) Bakıyım dedım açılmışmı diye 1000 kişilik kuyruk var pff. Açılsın ARTIK![signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 haha denemek için 1 tanesi açmışlar herhalde, girmeyi deneyeyim dedim 3000 kişi kuyruk var. süpfer. edit: bu mesajı yazdıktan 2 dakika sonra 2000 kişi kaldı. süper hızlı ilerliyor kuyruk. ama nasıl olsa tüm sunucular açılınca bu sunucuda kalmicam herkes server 6'da. bunun kaçınca server olduğunu bile bilmiyorum. sadece sunucunun duruma bakcam bakalım nasıl. [Bu mesaj Mirage tarafından 09 Ocak 2005 12:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 3600 kısı kuyrukta heueh O server coker bırazdan merak etmeyın :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bu eski server.. en iğrenç server bence bu ayrıca daha yavaştı denediğimde. ama şimdilik oynayın bence.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Kaç tane patch çekiyor?? 39 mb çekiyorum şu an 100kb/sn ile başka varmı kahrediyor bu patchler adamı....[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 benim oyundaki "Server Alert" gitti.. Acilicak heralde birazdan..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 1.2.0 içinki 39 mb.. sonra 1.2.1'e geçerkenki bişey değil, saniyede yüklüyor.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] [Bu mesaj Elufulec tarafından 09 Ocak 2005 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 dalamar büyük ihtimalle 1.2.0 çekiyorsun. onun dışında sadece 1.2.0 - 1.2.1 var o da 1mb bile yok zannedersem. acele etme sunucular kapalı zaten. demin bahsettiğim sunucu için sırada 3 dakka daha bekledim sıra 1000'in altına inmişti ki disconnected from server gibi çok sevinçli bir haber aldım. baktım onu da kapamışlar. edit: serverstatus'ün de içinde bulunduğu bütün forumları kapamışlar yine. sanırım yine uzun sürecek off. [Bu mesaj Mirage tarafından 09 Ocak 2005 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: UnKnownTR, 09 Ocak 2005 12:51 tarihinde demiş ki: benim oyundaki "Server Alert" gitti.. Acilicak heralde birazdan.. İnsallah. Ama bendekı duruyo hala[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... [Bu mesaj Cico tarafından 09 Ocak 2005 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bu arada o girmeye çalıştığınız serverda boşuna kuyruk beklemeyin gidip gelir o sürekli.. bütün serverlar gelince girin.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Server alert yazısı bende de duruyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Evet 1.2.0 i çekmişim.. Teşekkürler :) Umuyorumki 1-2 saate adam gibi başlayacaz oyuna..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bakın buraya yazıyorum bu eu takımı gerzek ve biz daha çok çekicez bu adamların elinden .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bu arada ben forumlara yazabiliyorum, önceden karakter açmış olmak gerekiyor bi serverda.. adamlar aç, bekliyor hayvan gibi serverları.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/board.aspx?fn=wow-server-status-en en üstteki serverlar kapandı mesajı 8 saatte 25.449 kişi okumuş lol.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 5 dakıka once 24 bındı :)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ha bana da geldi yeniden "Server Alert" :-)[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Elufulec, 09 Ocak 2005 13:04 tarihinde demiş ki: http://forums-en.wow-europe.com/board.aspx?fn=wow-server-status-en en üstteki serverlar kapandı mesajı 8 saatte 25.449 kişi okumuş lol. Sen bu mesajı yazana kadar 300 kişi daha okumuş Dünya büyük valla .;)[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Hordish Manner / Mail: [email protected] Bir deliye, aşk nedir diye sormuşlar "Ben niye deli oldum?" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar