lisantus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yeniden mi okadar download edecem? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 neyi download ediyorsun? patchi mi? bir cd ye çekmeyi denesene o patch'i.[signature][hline][b]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 tamamda swg içindeki hangi dosyayi cd ye cecem onu bilmiyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 patch_xx.tre hotfix_xx_xx_x.tre data_sku1_xx.tre tarzı dosyalar. sen en iyisi swg klasörü içindeki bütün .tre leri cd ye koy. 2 cd falan ediyor toplam.[signature][hline][b]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sith Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 merhaba ben o .tre dosyalarını D diskime çektim hepsini cd1 cd2 cd3 cd4 diye ayırdım ama toplam 2.65 GB ediyor ayrıca 4 cd ediyo yetkili bey sen yanlış söyledin 2 cd ye sığmaz bu patchin dosyaları 4 cd ediyo toplam duyurulur :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sen tüm treleri çekmişin data texture.tre yi fln da yani o oyun yüklenirken tüklenyo yoksa 2 cd yetiyo jtl dahil. -coldwind- e laf yok...[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sith Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 eee neleri çekicem peki bay bilmiş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bu tarz bir soruya cevap mı bekliyorsun sith?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 patch_xx.tre ler toplam 400mb felam ediyor jtl patchleride bi okadar ediyor 2 cd ye rahat sokarsın[signature][hline] Mystry rd ÖNEMLİ ESKİ METALON VE SATİRİS TAYFASI Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: sith, 09 Ocak 2005 02:45 tarihinde demiş ki: eee neleri çekicem peki bay bilmiş -Coldwind- yazmış işte birde neden soruyorun ki? sana yardım etmeye çalışanlara da ters çıkmakta süper bi politika tabi...[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 :)))) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.