lisantus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yeniden mi okadar download edecem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 neyi download ediyorsun? patchi mi? bir cd ye çekmeyi denesene o patch'i.[signature][hline][b]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 tamamda swg içindeki hangi dosyayi cd ye cecem onu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 patch_xx.tre hotfix_xx_xx_x.tre data_sku1_xx.tre tarzı dosyalar. sen en iyisi swg klasörü içindeki bütün .tre leri cd ye koy. 2 cd falan ediyor toplam.[signature][hline][b]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sith Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 merhaba ben o .tre dosyalarını D diskime çektim hepsini cd1 cd2 cd3 cd4 diye ayırdım ama toplam 2.65 GB ediyor ayrıca 4 cd ediyo yetkili bey sen yanlış söyledin 2 cd ye sığmaz bu patchin dosyaları 4 cd ediyo toplam duyurulur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sen tüm treleri çekmişin data texture.tre yi fln da yani o oyun yüklenirken tüklenyo yoksa 2 cd yetiyo jtl dahil. -coldwind- e laf yok...[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sith Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 eee neleri çekicem peki bay bilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bu tarz bir soruya cevap mı bekliyorsun sith?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 patch_xx.tre ler toplam 400mb felam ediyor jtl patchleride bi okadar ediyor 2 cd ye rahat sokarsın[signature][hline] Mystry rd ÖNEMLİ ESKİ METALON VE SATİRİS TAYFASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: sith, 09 Ocak 2005 02:45 tarihinde demiş ki: eee neleri çekicem peki bay bilmiş -Coldwind- yazmış işte birde neden soruyorun ki? sana yardım etmeye çalışanlara da ters çıkmakta süper bi politika tabi...[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar