CaptainAmerica Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Arkadaşlar jet-li nin oynadıgı bu filme ben 10 üzerinden 9 verdim bence izlenmesi gereken bir film konusu tam kaplan ve ejderha tarzı bişey.Dövüş sahneleride çok güzel ... izleyenler görüşlerini belirtirse izlemeyen arkadaşlar biraz bilgi sahibi olurlar :) (Uff kusura bakmayın sanırım bu konu hakkında başka bir topic varmış ama gözüme ilişmedi :S) [signature][hline]Kadın gölge gibidir;kendisini takip edenden kaçar,önünden gidenin arkasından koşar [Bu mesaj CaptainAmerica tarafından 09 Ocak 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 biraz zahmet edip baksan topiclere[signature][hline]R+ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainAmerica Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: uncla, 09 Ocak 2005 14:41 tarihinde demiş ki: biraz zahmet edip baksan topiclere BAKTIM ! ''gözüme ilişmedi''[signature][hline]Kadın gölge gibidir;kendisini takip edenden kaçar,önünden gidenin arkasından koşar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.