CaptainAmerica Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Arkadaşlar jet-li nin oynadıgı bu filme ben 10 üzerinden 9 verdim bence izlenmesi gereken bir film konusu tam kaplan ve ejderha tarzı bişey.Dövüş sahneleride çok güzel ... izleyenler görüşlerini belirtirse izlemeyen arkadaşlar biraz bilgi sahibi olurlar :) (Uff kusura bakmayın sanırım bu konu hakkında başka bir topic varmış ama gözüme ilişmedi :S) [signature][hline]Kadın gölge gibidir;kendisini takip edenden kaçar,önünden gidenin arkasından koşar [Bu mesaj CaptainAmerica tarafından 09 Ocak 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 biraz zahmet edip baksan topiclere[signature][hline]R+
CaptainAmerica Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: uncla, 09 Ocak 2005 14:41 tarihinde demiş ki: biraz zahmet edip baksan topiclere BAKTIM ! ''gözüme ilişmedi''[signature][hline]Kadın gölge gibidir;kendisini takip edenden kaçar,önünden gidenin arkasından koşar
Öne çıkan mesajlar