Grom Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 adsl'e başvurdum hesabın açıldı fakat çok yavaş internet 1 kaç dakak sonrada düşüyorum neden olur bu?[signature][hline]TO LIVE IS TO DIE - Cliff Burton Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 walla bende kablonet war ama soyle dıyım benımde ılk acıldıgında kablonetım bayagı yawastı ama sonra duzelmsıtı bı kaç gun sonra . belkı bı alakası oalbılır ılk gunlerde yawas olur sonrada acılır.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ADSL sinyalini ölçmen lazm. Çoğu modemin web console'unda var. 30 ve üstü olması lazm SNR Margin'in.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dungean Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Duyduğum kadarıyla adslde çok sorun çıkıyormuş. En iyisi kablonet. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
auby Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 o sorun bendede var acaba modemden olabilir mi?herşey doğru bağlı adsl açtıralı 1 ay oldu hesabımda açılmış.bağlanıyorum internete hiç bir siteye giremiyorum.baytlar çok düşük yarım saat falan bekliyorum baytlar yavaş yavaş artıyorum ancak o zaman sitelere girebiliyorum[signature][hline]Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız eleştirin, Basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız övün. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 adi modem alıyosunuz ondan eheh. şimdiye kadar hiç adsl yavaşlamam kopmam sözkonusu olmadı. herkes off adsl çöktü off ne bu yavaşlık topicleri açarken bana hiçbişey olmadı.belki şansımdan o saatlerde evde değildim :) 256kbps bağlantım var zoom x4 modem.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 valla C Net router var taş gibide açıyor kopma yawaşlama olmadı hiç.. SNR margin e bak evet benimki Down 42,5 Up 16.. bi kontrol et onları modemin sayfasından..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 walla bende 256 war.aldım bi tanede zoom modem ohhh rahat rahat.....bence senin sorunun modemde çünkü ii modemi olanlarda böle bi sorun yok[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.