Grom Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 adsl'e başvurdum hesabın açıldı fakat çok yavaş internet 1 kaç dakak sonrada düşüyorum neden olur bu?[signature][hline]TO LIVE IS TO DIE - Cliff Burton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 walla bende kablonet war ama soyle dıyım benımde ılk acıldıgında kablonetım bayagı yawastı ama sonra duzelmsıtı bı kaç gun sonra . belkı bı alakası oalbılır ılk gunlerde yawas olur sonrada acılır.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ADSL sinyalini ölçmen lazm. Çoğu modemin web console'unda var. 30 ve üstü olması lazm SNR Margin'in.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dungean Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Duyduğum kadarıyla adslde çok sorun çıkıyormuş. En iyisi kablonet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
auby Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 o sorun bendede var acaba modemden olabilir mi?herşey doğru bağlı adsl açtıralı 1 ay oldu hesabımda açılmış.bağlanıyorum internete hiç bir siteye giremiyorum.baytlar çok düşük yarım saat falan bekliyorum baytlar yavaş yavaş artıyorum ancak o zaman sitelere girebiliyorum[signature][hline]Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız eleştirin, Basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız övün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 adi modem alıyosunuz ondan eheh. şimdiye kadar hiç adsl yavaşlamam kopmam sözkonusu olmadı. herkes off adsl çöktü off ne bu yavaşlık topicleri açarken bana hiçbişey olmadı.belki şansımdan o saatlerde evde değildim :) 256kbps bağlantım var zoom x4 modem.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 valla C Net router var taş gibide açıyor kopma yawaşlama olmadı hiç.. SNR margin e bak evet benimki Down 42,5 Up 16.. bi kontrol et onları modemin sayfasından..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 walla bende 256 war.aldım bi tanede zoom modem ohhh rahat rahat.....bence senin sorunun modemde çünkü ii modemi olanlarda böle bi sorun yok[signature][hline]'''TaRaFTaR 5 iSTeDi BiZDe aTTıK 10 iSTeDiLeR ZaMaN YeTMeDi!!!''' 6.11.2002 KaDıKöY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar