AscAnsio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 "Kanserin son evresindeki Ann Ercan, hastanede kemoterapi yerine, evinde sevdikleriyle olmayı seçti." Ann, yumurtalık kanseri. Artık son evrede. Geç teşhis edildiği için; ameliyata, kemoterapiye ve denenen bir sürü yeni ilaca rağmen artık yapacak bir şey kalmamış, yolun sonu, buraya kadar, bir adım sonrası ölüm... Sadece günler, haftalar var... Doktoru diyor ki, “İki seçenek söz konusu. Ya hastanede tedaviye devam edeceğiz. Ama bir yararı olacağını düşünmüyorum. Ya da evinde kocanla, çocuklarınla huzur içinde hayata veda edeceksin, son nefesini vereceksin...” O da, ikinci şıkkı tercih ediyor. http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hayat/26971373.asp Bugün, Hürriyet'in Pazar ekinde yayınlandı Ayşe Arman'ın bu röportajı. Okuyun, hazmedin. Hepimizin çıkaracğaı bir hayat dersi var kadının sözlerinde. Onun yerine kendi sevdiğiniz birini koyduğunuzda zaten ağlamamak mümkün değil. Boğazım yumruk gibi çakıldı zaten, darmadağın oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 ayşe arman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 AscAnsio said: Okuyun, hazmedin. Hepimizin çıkaracğaı bir hayat dersi var kadının sözlerinde. ayşarman ucuz birisi. herkesin çıkaracağı bir hayat dersi de yok. steril soyut bir yaşam sürmediyseniz. böyle ahkam kesince iyice bir antipatikleşiyor durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Adam sempatik bulmus sozleri paylasmis, ezmeye gerek yok. Ayse arman dan bagimsiz zaten kadinin soyledikleri. Benim teyzem de mesane kanserinden rahmetli oldu. Kemo falan bi skime yaramadi, son evrelerde yapacak hicbirsey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Kanserle uğraştık ailecek uzun bi süre. Ayşe gibi tırt insanların elinde oyuncak oldukça delleniyorum. Sen sahiplenme ulan ayı diyesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 geçmiş olsun ikinize de. kanser olursam bi süre deneyip sonra sudoku yaparım galiba. çok illet bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Ölme lan nolursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar