Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 İstediğiniz konuda sorular oluşturup, paylaşabildiğiniz bir sosyal anket platformu yapmışlar. İlgilenenler abansın :) http://www.poltio.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 güzel işe yarar, anket servisleri yerine burada anket yapmak (tu) ör: songül karlı vs adriana lima edik: internet bölümünde olmalı belkide bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 ben de bilemedim. sanki eğlenceye daha yakın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 12 yasinda cocuklar ben mi guzelim/yakisikliyim o mu? anketi yapip durmus. sorular da cok berbat yuzde 90. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 site buram buram lise kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Hacı quora varken inmeyelim bu seviyelere lütfen. İstirham ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar