Skroce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: OffChu, 04 Ocak 2005 14:47 tarihinde demiş ki: Normal şartlarda 80-160 ms. anormal sart nedir birde her serverdami yoksa belli serverlardami bu sekilde ping birde doluluga göreping degisiyor mu baglantin ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Zaten 2 tane var PvP ve PvE ben pvp deyim. Anormal şartlar TT ye bağlı. Bir bakarsın 150 ms daha sonra olmuş 1500 ms. Ama bu ara maşallahı var. 200 ü geçtiğini görmedim ortalama 150 falan. Ayrıca sunucu taraflı geçikmede olabiliyor. Bağlantım kablo. [Bu mesaj OffChu tarafından 04 Ocak 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ping 213.248.70.22 -t sanırım euclosed betada baglanılan ip forumda bi konuda verilmişti aradım bulamadım msn loglarından buldum 100 150 arası ping 400 e kadar her turlu oynanır lamba kırmızı olmasın yeter :)[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin. Sizler druid değilsiniz sizler imba shamanda da degilsiniz sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 1 haftadir us de yasadigim problemi anlatayim, latency 150-200 arasi iken lag yasiyorum. Sebebi serverin dolu olmasi, die yorumluyorum ama çokta anlamam bu işlerden :) yani cok dolu server cok lag[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ben derim ki 15inden önce açılmaz bu eufb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: X-calibuR, 04 Ocak 2005 14:14 tarihinde demiş ki: İstediğiniz yerde istediğiniz gibi oynayın arkadaşlar ben sadece size naçizane bir uyarı yapmak istedim. mantıksızlığı ise tartışılır. Eğer İngilizce serverlardan biri fransada olursa - ki iş başvuruları hep fransaya yapılıyor ki bir çok server burada bulunacak - o zaman görürüm mantıksızlığı. Fransa - Paris server ına bağlanmak için hangi ülkeleri dolaştığımızı bilseniz şaşardınız. İnananın amerikanın east coast serverlarına bağlanmak daha hızlı olur. ( buradan çık italyaya oradan isveçe tırman devam et romanyaya oradan aşağı dön greece e oradan fransaya... Amerika ise şu şekilde italyadan New york a:P ) bizim için en iyisi italyada açılacak bir server a bağlanmak olacak. Ben bunlar yüzünden bir şeyler anlatmaya çalıştım size eğer hala mantıksız diyorsanız diyecek lafım yok bildiğinizi yapın... boyle birseyi savınıyorsan ya tracerouteını ver yada harita verki dediklerın sallamaktan cıkıp gercekler olsun[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Amerika OB de latencym 700den düşmüyordu ancak hiç insan olmadığı saatlerde girersem 450 ye düşüyordu..[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Open beta'ta ping'ler çok farklıydı, bizim aldığımız pinglerin 1/3'ü pingler ile oynuyorlar şimdi.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: X-calibuR, 04 Ocak 2005 14:14 tarihinde demiş ki: İstediğiniz yerde istediğiniz gibi oynayın arkadaşlar ben sadece size naçizane bir uyarı yapmak istedim. mantıksızlığı ise tartışılır. Eğer İngilizce serverlardan biri fransada olursa - ki iş başvuruları hep fransaya yapılıyor ki bir çok server burada bulunacak - o zaman görürüm mantıksızlığı. Fransa - Paris server ına bağlanmak için hangi ülkeleri dolaştığımızı bilseniz şaşardınız. İnananın amerikanın east coast serverlarına bağlanmak daha hızlı olur. ( buradan çık italyaya oradan isveçe tırman devam et romanyaya oradan aşağı dön greece e oradan fransaya... Amerika ise şu şekilde italyadan New york a:P ) bizim için en iyisi italyada açılacak bir server a bağlanmak olacak. Ben bunlar yüzünden bir şeyler anlatmaya çalıştım size eğer hala mantıksız diyorsanız diyecek lafım yok bildiğinizi yapın... Bunlar fenomen yaa,nerden biliyorsunuz bukadar eminsiniz??Dogru oldugunda emin olmadiginiz seyi yazmayin buraya kardestim yetti ya!!Gunde yalan yanlis 100 tane thread aciliyo, gına geldıi gınaaaa!!!!! Ondan sonra oyun hakkinda hicbisi bilmeyen kisi geliyo okuyo bunları kafasi allak bullak oluyo.. Okuyun biraz,siteleri dolasin official forum takip edin,ama emin olmadiginizseyi YAZMAYIN!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Yani okudukca sinirleniyorum; nasıl bi mantıkdır abi bu nasil!!!!???? Ise aldıkları adamlar fransız oldugu icin fransadan paris'den baglanicaz wow'a.Ha adam fransa da oldugu icin muhakkak gorevini yerine getirmesi icin fransa paris'de yasamasi gerekiyor.. Bu arada kusura kalma sen daha once buralarda bisi yazmamistin ama mantiksizligin sinir yuzdemi oldukca yukarilara firlatti.Daha onceden toparladigim seyleri sana sundum biraz..E okadari da olcak, ciranin yaninda yas da yanarmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 betadada retaildada anca beraber kanca beraber derim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 --- [Bu mesaj OmeN tarafından 04 Ocak 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 @Sinowhatrecup: Sakin ol biraz lütfen. Sinirle attığın mesajlar aynı oranda sinirle karşılanacak, dolayısıyla bu başlığın akibeti böyle giderse kilit olacak. Sakin sakin, böyle rahat rahat sohbet edelim.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 abi bu adam ya hiç bişey bilmiyo yada öğrenmek için böle saçmalamış sen us de 400-1000ping arasında oynarken biz 100-400 arası oynıcaz aradaki fark bu sana kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ya biliyorum qui'de nereye kadar efendilik,abilik,buyukluk insanlar biraz konustugunu bilsinler ya.Tamam forum acik herkes konussun da e biraz da edebini bilsinler ya.Hergun garip garip adamlarin yazdigi copluk bilgilerden kirlensin daha mi iyi forum?? Ayrica ikinci mesajimda biraz toparladim kendimi kusura bakma dedim arkadastan..Ama solenenler solenmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 just calm down[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Sinowhatrecup, 04 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: Ya biliyorum qui'de nereye kadar efendilik,abilik,buyukluk insanlar biraz konustugunu bilsinler ya.Tamam forum acik herkes konussun da e biraz da edebini bilsinler ya.Hergun garip garip adamlarin yazdigi copluk bilgilerden kirlensin daha mi iyi forum?? Tracert yapmayı öğrenen ben olayı çözdüm diye atlıyor zaten olaya. Neyse pvp serversında listede 6. olan olursa ona girelim derim ben. [Bu mesaj Smulkin tarafından 04 Ocak 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Sinowhatrecup, 04 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: Ya biliyorum qui'de nereye kadar efendilik,abilik,buyukluk insanlar biraz konustugunu bilsinler ya. Başka bir alternatifi yok bunun, her zaman öyle olmalı. Forumu seviyeli tutmak için bunlara dikkat etmek zorundayız.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 güzel güzel blizzard oyunu geç çıkarıyo birbirimize giriyoruz aslında beyoğlunun bi ucundan diğer ucuna alliencelar meydanda horde da galataya doğru bi battlegrounds yapabiliriz [Bu mesaj Yenerk85 tarafından 04 Ocak 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Qui, 03 Ocak 2005 23:06 tarihinde demiş ki: Yine böle belerken insanların asabı bozulucak, kavga falan edicekler. Bi sürü başlık kitlicez hehe :) Hehe.. :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 çıkmayacak oyun. hadi dağılın.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Yenerk85, 04 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki: normalle anormal arasındaki farkı oynarken anlayamıyor musun? illa fps mi lazım matrix misin, neo musun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Qui, 04 Ocak 2005 22:39 tarihinde demiş ki: said: Qui, 03 Ocak 2005 23:06 tarihinde demiş ki: Yine böle belerken insanların asabı bozulucak, kavga falan edicekler. Bi sürü başlık kitlicez hehe :) Hehe.. :) Beni oyunun cikip cikmamasi cok fazla ilgilendirmiyor acikcasi, sonucta gelicek olan sey bir oyun, benim asabimi bozan buakdar lacka seylere izin verilmesi. Forumlarin "ehuehueh" ve "lol"larla dolup tasarken ve bi de ustune yanlis seyler yazan insanlar varken asab seviyemi korumakta gucluk cekiyorum..Ne yazikki ben yaptigim gereksiz cikisin suclulugunu hissedip yazidigm msjdan sonra hemen kusura bakma diyebiliyorum. Ha bukadar sevmiyorsan neden okuyorsun derseniz; 1.Herhangi sekilde isime yariycak birsey ogrenebilirim diye forum okumayi seviyorum 2.Okurken bukadar kendini bilmez ve kendini egitmemis varliklar gorunce ister istemez sinirim bozuluyor.Bukadar "bos" olduklarina inanamiyorum. Neyse,thread'in disina cikip kisisel olayara girdim,kusura bakmayin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 muhabbetsiz bilgi burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Arkadaşlar nedir bu gaz ? Tamam eleştiride bulunmak en foğal hakkınız ama seçtiğiniz üslub hiç de ortama uygun değil "sen" kimsin ki insnaları azarlıyorsun ? Bırakın kimin nasıl konuşucağına bölüm yöneticileri karar versin. Eğer kişisel bir probleminiz varsada özelden halledin ve insanlara yazarken dikkatli olun...[signature][hline]When hell is full, the dead will walk the earth. www.rotten.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Sinowhatrecup, 04 Ocak 2005 22:51 tarihinde demiş ki: said: Qui, 04 Ocak 2005 22:39 tarihinde demiş ki: said: Qui, 03 Ocak 2005 23:06 tarihinde demiş ki: Yine böle belerken insanların asabı bozulucak, kavga falan edicekler. Bi sürü başlık kitlicez hehe :) Hehe.. :) Beni oyunun cikip cikmamasi cok fazla ilgilendirmiyor acikcasi, sonucta gelicek olan sey bir oyun, benim asabimi bozan buakdar lacka seylere izin verilmesi. Forumlarin "ehuehueh" ve "lol"larla dolup tasarken ve bi de ustune yanlis seyler yazan insanlar varken asab seviyemi korumakta gucluk cekiyorum..Ne yazikki ben yaptigim gereksiz cikisin suclulugunu hissedip yazidigm msjdan sonra hemen kusura bakma diyebiliyorum. Ha bukadar sevmiyorsan neden okuyorsun derseniz; 1.Herhangi sekilde isime yariycak birsey ogrenebilirim diye forum okumayi seviyorum 2.Okurken bukadar kendini bilmez ve kendini egitmemis varliklar gorunce ister istemez sinirim bozuluyor.Bukadar "bos" olduklarina inanamiyorum. Neyse,thread'in disina cikip kisisel olayara girdim,kusura bakmayin. :) tamam oldu yani lol laçkalık oldu . Hepimiz dökme demir olalım yani ? Nasıl bir mantıktır bu var mı yada mantık adına bir şey bunda ? Hiçbiriniz gülmeyin lol falan ne o öyle ! Ciddi olun eğlenmek için Pati Forumdasınız sanki!!! lol[signature][hline]I'm the pain you tasted, fell intoxicated. I'm the trouble starter, fuckin' Instigator! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar