Server adı önemli değil isterse Mahmut olsun adı ama kesecek türk alliance olsun gerisi boş :D[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman
US Final betaya ilk başladığımızda, char seçip bölge ayarlarını yaptıktan sonra, ana server bizi en uygun pingli realm a yönlendirmişti.
Hepimizin kullandığı internet protokolleri farklı oluduğu için bu yönlendirme hepimize farklı etkir gibi geliyor.
hepimiz aynı omurgayı kullanıyor olsakta bağlı olduğumuz ISP lerin access leri farklı farklı.
Kablonet - ADSL - Dial Up - Sat DL..
US FB da herkes server 7 süper diye bağrınırken biz server 39 da 300 pingle oynuyorduk. Biz o zamanlar dial uptık tabi
ADSL ciler için mux - llc protokol farklılıkları bile etkiyecek kanımca çünkü iletim ve taşınımın yapıldığı adresler çok farklı.
Meramımı anladınız sanırım. Sistemlerimiz en iyi hangisini gösterirse ona girelim derim yoksa hep beraber olacağız derken acı çekmenin bir anlamı yok...
Server languages Ryann 30/12/2004
Starting with the European Final Beta Test in early January 2005, all European servers will be assigned a preferred language. English, French and German will each be the preferred language on at least two PvP and two PvE servers at the beginning of Final Beta. Additional servers will be added throughout the Final Beta period to accommodate the increasing number of players. The type and language of added servers will be based on the demand we see from server populations.
While you are able to use any language client on any server, we strongly encourage you to use a client of the server's preferred language. When playing on a European server all public chat and contact with customer service is required to be in the server's preferred language.
Ben buradan Fransız ve Almanlar için 2şer, İngilizce için 2den fazla server açılacağı sonucuna vardım. Direk belirtmesede böyle birşeyi kastediyor olmalı.
Zannetmiyorum. O zamanlar biz de çömezlik edip tek tek server server denemiştik. Hatta herkes 7 de diye o server a gitmiştik ama lagdan oynayamamıştık ta 39 a geri dönmüştük. Ki 39 da boş bir server değildi.
x-calibur bunu us'le kıyaslaman mantıksız çünkü lag ordaki kadar fazla olmayacak..
random olayı da olmaz, biz aynı serverda olmak istiyoruz ayrıca guild kurup denemek istiyoruz biraz.[signature][hline]Seek & Destroy
[Bu mesaj Elufulec tarafından 04 Ocak 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir]
iyi ozaman parayi verip oyunu alalim aylik ücretinide ödiyelim
ee ben arkadaslarimla hosca vakit geciremiyeceksem
guild kurup eylenemiceksem bunun tek sorumlusu hatlarimiz mi oldu ne yani blizz kutuya ne yazacak herkes 3mbit dsl t1 hat felan mi istiyor iyi bir pingle oynamak benim hakkim ben
böyle düsünüyorum
İstediğiniz yerde istediğiniz gibi oynayın arkadaşlar ben sadece size naçizane bir uyarı yapmak istedim.
mantıksızlığı ise tartışılır. Eğer İngilizce serverlardan biri fransada olursa - ki iş başvuruları hep fransaya yapılıyor ki bir çok server burada bulunacak - o zaman görürüm mantıksızlığı.
Fransa - Paris server ına bağlanmak için hangi ülkeleri dolaştığımızı bilseniz şaşardınız. İnananın amerikanın east coast serverlarına bağlanmak daha hızlı olur. ( buradan çık italyaya oradan isveçe tırman devam et romanyaya oradan aşağı dön greece e oradan fransaya... Amerika ise şu şekilde italyadan New york a:P ) bizim için en iyisi italyada açılacak bir server a bağlanmak olacak.
Ben bunlar yüzünden bir şeyler anlatmaya çalıştım size eğer hala mantıksız diyorsanız diyecek lafım yok bildiğinizi yapın...
o zaman lag diye bağırabiliriz bol bol. Belki d ebağırmayız. Şu closed betada oynayan arkadaşlar mümkünse bağlantı hızlarını ve latency lerini de yazarlarsa çok sevinicem.
Öne çıkan mesajlar
Dalamar
[/b]
Wow:Hordish Manner
Hellnar - Tauren Shaman
Sosyal ağlarda paylaş
X-calibuR
Hepimizin kullandığı internet protokolleri farklı oluduğu için bu yönlendirme hepimize farklı etkir gibi geliyor.
hepimiz aynı omurgayı kullanıyor olsakta bağlı olduğumuz ISP lerin access leri farklı farklı.
Kablonet - ADSL - Dial Up - Sat DL..
US FB da herkes server 7 süper diye bağrınırken biz server 39 da 300 pingle oynuyorduk. Biz o zamanlar dial uptık tabi
ADSL ciler için mux - llc protokol farklılıkları bile etkiyecek kanımca çünkü iletim ve taşınımın yapıldığı adresler çok farklı.
Meramımı anladınız sanırım. Sistemlerimiz en iyi hangisini gösterirse ona girelim derim yoksa hep beraber olacağız derken acı çekmenin bir anlamı yok...
Sosyal ağlarda paylaş
Qui
Ben buradan Fransız ve Almanlar için 2şer, İngilizce için 2den fazla server açılacağı sonucuna vardım. Direk belirtmesede böyle birşeyi kastediyor olmalı.
Ayrıca o yönlendirme tamamen server'daki insan sayısına yönelikti ve random idi. Yani herkesi farklı farklı serverlara yönlendirmişti.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş
X-calibuR
Ama bu benim düşüncem tabi...
Sosyal ağlarda paylaş
Qui
Sosyal ağlarda paylaş
Elufulec
random olayı da olmaz, biz aynı serverda olmak istiyoruz ayrıca guild kurup denemek istiyoruz biraz.[signature][hline]Seek & Destroy
[Bu mesaj Elufulec tarafından 04 Ocak 2005 14:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Skroce
ee ben arkadaslarimla hosca vakit geciremiyeceksem
guild kurup eylenemiceksem bunun tek sorumlusu hatlarimiz mi oldu ne yani blizz kutuya ne yazacak herkes 3mbit dsl t1 hat felan mi istiyor iyi bir pingle oynamak benim hakkim ben
böyle düsünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş
Qui
Sosyal ağlarda paylaş
X-calibuR
mantıksızlığı ise tartışılır. Eğer İngilizce serverlardan biri fransada olursa - ki iş başvuruları hep fransaya yapılıyor ki bir çok server burada bulunacak - o zaman görürüm mantıksızlığı.
Fransa - Paris server ına bağlanmak için hangi ülkeleri dolaştığımızı bilseniz şaşardınız. İnananın amerikanın east coast serverlarına bağlanmak daha hızlı olur. ( buradan çık italyaya oradan isveçe tırman devam et romanyaya oradan aşağı dön greece e oradan fransaya... Amerika ise şu şekilde italyadan New york a:P ) bizim için en iyisi italyada açılacak bir server a bağlanmak olacak.
Ben bunlar yüzünden bir şeyler anlatmaya çalıştım size eğer hala mantıksız diyorsanız diyecek lafım yok bildiğinizi yapın...
Sosyal ağlarda paylaş
Qui
Sosyal ağlarda paylaş
X-calibuR
Sosyal ağlarda paylaş
Abyss
NE Druid : Solas
Human Warlock : Drago
Sosyal ağlarda paylaş
OffChu
Sosyal ağlarda paylaş