son_goku Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bilmem biliyorumusunuz.dün giga'da gördüm,program sanal bebek tadında hazırlanmış bir ps2'ye özel bir kamera bağlıyorsunuz o kameradan kendinizi televizyonunuzda görüyorsunuz sonra orada futbol diye bir bölüm var ekranda havadan toplar geliyor onları sektiriyoriyorsunuz işin ilginci onları yapmanı sağlayan özel eldiven vb gibi malzemeler kullanmadan bunları yapabiliyorsunuz.[hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
son_goku Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ben en iyisi daha açık yazayın şimdi ps2 için bir firma özel bir kamera yaratmış o kamerayı ps2'ye takıyorsun sonra oyunu açıyorsun oyunu açınca televizyonda kendini görüyorsun ve televizyondaki görüntünde sağ ve solunda menüler var bunlar oyun şeçenekleri sende ortadasın.adamlar oradan futbolu şeçmiş 3 dakkikan var ve bu sürede yukarıdan toplar düşüyor bunları sektiriyorsun ama istediğini yaparak yani joystick falan yok özgürsün adam mesela kolları ile sektirdi ve o kamera ile bağlantıyı sağlayan hiç bir şey yoktu o adamın o haraketleri yapması için.[hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Kamera değilde radar mantığıyla çalışan bi alettir o. Böylelikle haraketlerini algılayabilir ve simülasyona aktarabilir. Kamera sadece yansıtılan hareketli cismin sana benzemesi için kullanılıyordur Bu arada çok hoş bir aletmiş, pc ye çıksa da bizde nasiplensek:) Dövüş oyunları falan çok zevkli olur onunla. Düşünsene 2 arkadaş karşılıklı tepişiyosunuz, sen geçiriyosun yumruğu mideye, arkasından bi tekme kombo oluyo, damage ona göre belirleniyo falan.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
son_goku Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 benim bildiğime göre pc'ye çıkmayacakmış.birde her oyunda kullanılmayacakmış,sadece şu anda sanal bebek gibi hazırlanan,giga'da gösterilen oyunda kullanılacakmış.[hline]to be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar