heavensdoors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 selam arkadaslar uzun uğraşlar sonucu kore betanın accsini buldum...eu beta cıkamdan kore bitmez diyolardı eu cıkmadıgına gore sanırsam koreyi oynayabilirim ... ama 1.2.1 surumuyle oynanıyo demişlerdi acaba bi yanlışlık mı var? cunku sizin versiyon farklı diyo... ya da realmlistim yanlış olabilir mi? bu forumdan almıştım tekrar realmlistte ne yazıyo soylerseniz sevinirim... babayy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 eu ile korenin bağı yokki.eu fb çıktı bir konu aşağı baksaydın.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heavensdoors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 pardon ben daha onceden girdiğim için siteye refresh yapmayınca goremedim...neyse peki bu surum ne olcak? ben 1.2.1 ile oynayamazmıyım? eu da key istiyo da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 korenin en son versiyonu 1.2.1 idi[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heavensdoors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ya flood yapmak istemiyorum ama versiyon hatalı diyo yani başka versiyon diyo ne yapmalıyım sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 heavensdoor eu client'i ile korede oynayamazsın. en azından ben ve 2-3 arkadaş beceremedik bir yolu varsa da bilemiyorum. kısacası us 1.2.1 sürümü lazım. edit: ve realmlist'teki "us" yazısını "kr" yapsan yeter. [Bu mesaj Mirage tarafından 09 Ocak 2005 08:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 us clientla girebilirsin eu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar