Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bazen internetimin tamamen çöktüğü zamanlarda paticik e girmeye devam edebiliyorum.Çok ilgimi çekti.Acaba niye =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Hosted by: UltraTV belki bundandır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 paticik den başka hiç bir siteye giremiyorum göçük zamanlarda[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bide en hızlı açılan yenilenen sitede burası[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hile var![signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
screamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 İlahi site paticik[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 derin devletle bir baglantısı olabilir...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
mdma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 daha ne istiyorsunuz arkdaşlar süper bir sitemiz var super forumlar :) daha ne istiyorsunuz :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bağlantı olmadan bile erişebileceğiniz bir siteee paticikkkkkk[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 work offline olarak değil online olarak sadece paticiğe giriyor bazı zamanlar net göçük olduğunda =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hmm güzel bişi ama adsl olduğu için benim ben sadece net varken giriyorum :) peki bide modemi kapatıp girmeyi dene belki yine olur eğer yine olursa bu site aşmış demektir :D
Öne çıkan mesajlar