s7e7v7e7n Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Sonunda Hayallerimin Dagerini aldim 3 lvl sonra da takicam insallah..Rogue oyniyan arkadaslar sizce Julie`s Dagger dan daha baba bir rogue weapon warmi [epicler haric] Ben lvl 60 ta da off hand te bu dageri kullanmayi dusunuyorum[signature][hline]45 Troll Rogue US Server = Shattered Hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bahsettiğin bu sanırım: http://www.thottbot.com/?i=4822 Bundan çoook daha güçlü daggerlar mevcut[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bence o level'a göre pek de iyi değil. Chance on hit: Heals wielder of 78 damage over 12 sec. level 50-60 arasında 78 damage nedir ki? stat verenler daha iyi işi görcektir bence.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bende katılıyorum thottbot u bi gez o lvl daki daggerlara bak bence.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s7e7v7e7n Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Thottbot u yaladim yuttum desem yeri war..Dps si fazla olan daggerlar war tabiki ama bunun kadar hizli olani yok..+4 weapon enchant yapinca da obur dagerlardan cok buyuk bir eksigi olacagini sanmiyorum..Neyse yinede tesekkur ederim fikirler icin[signature][hline]47 Troll Rogue US Server Shattered Hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 güle güle kullan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 proc sansi ne bu silahin?[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay Anchorite lvl 24 Çoban - Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bence sağlam dagger da bundan daha gucluleri var o lvl ıcın[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 http://www.thottbot.com/index.cgi?i=13374 bu daha iyi sanırım hem hız olarak hem dps[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Crit. rogue oynayanlar için hızın başka bir önemi oluyor. Eğer talent'ları da critical üzerine yığarsanız daha bir anlamlı hatta..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 http://www.thottbot.com/index.cgi?i=20470 Bu varken bashka daggerdan konushmamak lazim[signature][hline] http://www.yourgameshop.com Eger wow da nasil oynarim napicam diosaniz bi okuyun once su yazani allta sonra sorun forum.paticik.com/view.php?id=101193 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bütün moralini bozdunuz adamın :D[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Delidumrul, 07 Ocak 2005 19:43 tarihinde demiş ki: http://www.thottbot.com/index.cgi?i=20470 Bu varken bashka daggerdan konushmamak lazim Chance on hit: All attacks are guaranteed to land and will be critical strikes for the next 3 sec. Artık..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 YUHUAHUHUHA o nedir öyle YA!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 düştü grupta alamadim =/ ama aliriz hayirlisiyla 2-3 haftaya acelemiz yok bi önceki raidde şunu almiştim buda yeni main hand aldiğin dagger direk çöp hiç bir işe yaramaz para vermemişsindir umarim bolca offhand de dagger kullanilmasini hiç tavsiye etmiyorum malum chance to hit / defense skilleri pek çalişiyor denemez bir kaç deneme yaparsaniz kendinizde göreceksiniz ki dagger en az 4/10 misslerken sword max 2/10 missliyor main handede öyle dagger olmaz yavaş olsun varsin ama base attack yüksek olmali barman shanker , keris of zulserak i deathstiker mainhande bunlar alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s7e7v7e7n Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 walla bizim serverda o gosterdiginiz dagerlarin yarisi yok kalan yarisi da 4-5 adamda wardir lvl 60 ...Ben lvl 50 icin daha iyi bir dager gormedim baskasinin elinde de...Sanirim biraz yanlis anlasildim en iyi derken benim 50.lvl de bulabilecegim mana sinda soylemishtim tabiki cok daha iyi daggerlar wardir..Bu arada sword kullanan rogue lere karsiyim ben bir kere rogue nin tabiatina ters :P Neyse ben kacar Ne demishler "Dusman uyur..Exp uyumaz " :P daha cok kasmam lazim 60a. hadi kalin saglicakla[signature][hline]49Troll Rogue US Server Shattered Hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Abi betada level maxlamanın anlamı ne ya, tadını kaçırmayın oyunun =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Us Server Ne betasi[signature][hline] http://www.yourgameshop.com Eger wow da nasil oynarim napicam diosaniz bi okuyun once su yazani allta sonra sorun forum.paticik.com/view.php?id=101193 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar