µh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 laptobumda kulaklığı taktığım jack bozulmuş, mikrofonunkini çıkış yaparak o jackı kullanmanın bir yolu var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Ses kartının programını yükleyip içinden seçmen gerekiyor "bir jack takıldı" ibaresi çıktıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 realtek HD Audio Manager yüklü ama beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Desteklemiyo olabilir.Bu ihtimali göz ardı etmemek lazım.Destekliyosa eğer kulaklığı taktığın zaman jack gözetmeksizin alet bana bişi girdi bunu ne amaçla kullanayım diye soruyo sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Selam, Aynı sorun benimde başıma geldi. Laptopu düşürmekten kulaklık girişi bozuldu. Dün şöyle bişey sipariş ettim http://www.hepsiburada.com/liste/creative-sound-blaster-play-ses-karti/productDetails.aspx?productId=bd8501180&categoryId=218 Çalışırsa tekrar yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 pulkas said: Desteklemiyo olabilir.Bu ihtimali göz ardı etmemek lazım.Destekliyosa eğer kulaklığı taktığın zaman jack gözetmeksizin alet bana bişi girdi bunu ne amaçla kullanayım diye soruyo sana. desteklemiyormuş anakartım. 5+1 destekleyen sistemlerin donanımı daha farklıymış, onlarda mikrofon girişi audio çıkışı olarak kullanılabiliyormuş ama benim anakartın öyle bir olayı olmadığı için yapamıyormuşum. o usb olayı güzelmiş, tek çözümüm o sanırım benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 usb ses kartı alacaksın ufak. ya da tamire götürüp o jackı değiştireceksin ki, tamire vereceğin para yeni aptal usb karttan daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 kaliteli dac istiyosan Dragonfly DAC alacaksın, ömür boyu kullanacaksın. maykıl ceksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 bas geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Bu arada ince lehim yapabilen biride gayet halledebilir o işi.Biraz eli alışkın olsun.Kasayı açıp hem tozunu temizle hemde bunu yaptır.Çevrende arkadaşın yok mu hiç?Ben o konuda bayaa şanslıyım.Kırılan usbsini tamir eden arkadaşlar var çevrede.Audio jackı o kadar zor bi lehim işi değil.Ankaradaysan konya sokakta bulursun jackı. http://www.youtube.com/watch?v=EICrlw3Gs7A https://www.ifixit.com/Guide/search/audio+jack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 ya şöyle bir sorun var laptop 5 yıllık ve 1 kere ben açtım içini 1 kere de servis açtı, ben en son açarken iyice yalama oldu bütün vidalar, şuan tekrar açılırsa geri kapanmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 usb ses kartı yerine alternatif.. usb bir kulaklık almak veya blutooth bir stereo kulaklık almak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar