Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 şöyle sağlam kaliteli bişi kullanan önerebilecek olan var mı havalimanında gördüm birinde çok kaliteli bişi vardı :3 internetten baktım biraz kasamatik gibi dandik bişi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 şundan mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 http://1.bp.blogspot.com/_A2-kQ_mFYFY/TId_nMvL2QI/AAAAAAAAAMw/Xh3WbzYtYu0/s1600/suitcase+pc+case.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 tam kapalı case şeklinde değildi ama alt ve üst case ortada sarı-turuncu şerit dardokuma bantlar vardı bunlarda güzelmiş aslında tr'de nerde bulunur vatan'a falan sorabildim yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Coolermaster HAF XB şundan edinin benim edindiğim gibi en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 pelican stormcase ler işine yarayabilir ama tuzludur biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar