HardMann Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Belki birkaç saate kadar FB açılır çünkü demin site upload edildi ve FB downloaderını indirmek için link verdiler.En azından şu birkaç günden sonra olan en önemli olay. Az kaldı DAYANIN !!.... [Bu mesaj HardMann tarafından 07 Ocak 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Qui Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Yarın diyorum.. :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 sanırsam yarına kaldı
Udinen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Dayanamıyorum :hrr: :hrr: :hrr: :hrr: :hrr:
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Size bir şarkı hediye ediyorum: Karakan - Kapıkuleye kadar :D Dayan dostum yolun daha çok... kapıkuleye kadar uyumak yok..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 2. mail banada geldi ama daha registration yapamıyoruz heralde wep sayfası açılınca ordanmı yapacaz registirationı bilen varmı
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ya yeter harbi harbi AZ KALDI YILBASI GELDI HA GELDI HA GELECEK YILBASI GECTI BUGUN CIKCAK YARIN CIKCAK OFFFF BUGUNDE YOK HARBI HARBI YETTI ARTIK ALDIGIMIZA ALACAGIMIZA PISMAN OLDUK
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bende sinirliyim baya böyle iş olmaz olsun kardeş ...
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 benden de o kadar.. aralıkta çıkması gerekirdi aslında bi çok kişi tatilde oynayacaktı, şimdi finallerin ortasında çıkıyor. neyse artık.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected]
Qui Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Kızmayın ama bazen beta oynadığınızı / beklediğinizi unutuyorsunuz :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
HardMann Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 İyi tamam da biz betayı beklemek için para ödemedik,dimi ama!!
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 sallayın en fazla wowu oynayamayız... artık bıraktım beklemeyi fln , umrumda değil..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler
Moscaltar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hepimiz usde mi oynasak ya orasıda bayık mecburen bekliycez yapcak bişiy yok adamlar bir iş yapıo 10 gün yatıo bence yoksa bu kadar uzun olmaz yada farklı bir taktikleri var bizim anlayamadıgımız
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 oh oh herkes patlamış, alt tarafı 10 gün geciktiler yahu *!kaçar*[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bi haber daha eklenmiş. Final Beta Update Thundgot, 08/01/2005 Our technical teams are currently working around the clock to finalize the preparations for the start of the European Final Beta Test. We ask you to bear with us until the servers are ready to be opened. Stay tuned for updates on this website. We are sorry for the inconvenience and thank you for your patience.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected]
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yarına açılıyor yani. yay! :) hoş, benim finallerle boğuşmam lazım :([signature][hline][b]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise>
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hmm ya şimdi gene beta oynayacaz biz,pff sıkıldım valla beta oynamaktan.Us open,kore open,final beta ... sniff sniff
Rinen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 "thank you for your patience." hehe ne sabrı ya. sabır mabır kalmadı kimsede :)[signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer [Bu mesaj Rinen tarafından 08 Ocak 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Qui Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Final Beta Update Thundgot, 08/01/2005 Our technical teams are currently working around the clock to finalize the preparations for the start of the European Final Beta Test. We ask you to bear with us until the servers are ready to be opened. Stay tuned for updates on this website. We are sorry for the inconvenience and thank you for your patience.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Qui Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 "work around the clock" nedir ya, saate karşı yarışmak heralde?
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben de anlamadım onu, heh.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected]
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ehehe anlamadım bende.büyük ihtimal ingilizce bir deyimdir dediğin gibi.
HardMann Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Qui, 08 Ocak 2005 23:43 tarihinde demiş ki: "work around the clock" nedir ya, saate karşı yarışmak heralde? Aralıksız çalışmak demek :)
Qui Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Birde şu "bear with us" 'a hastayım. Bayılıyor adamlar buna. Sadece Blizzard'dan duyuyorum hehe :)
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bi de "stay tuned" olayına takmışlar.[signature][hline][b]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise>
Öne çıkan mesajlar