Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final beta geliyor, az kaldı sıkın dişinizi

raistlinthewiz

Öne çıkan mesajlar

said:
Elufulec, 04 Ocak 2005 00:04 tarihinde demiş ki:
sonra alcaklar abi bizi.. sen ışın kılıcını hazırla şimdiden.

olmaz öyle şey. resmen haksızlık. bu kadar süre boşuna mı bekledik?

bir jedi haksızlığa gelemez düzeni korumakla görevlidir vs.

*! qui-gon stilinde yakındaki bir duvarı eritmeye başlar*[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten katılmayacaksınız demiyor, daha sonradan da beta testerlar alınacak gibi salak bir ifade var orda. Ona uyuz olduk. Ayrıca kısa bir süre sonra Blizzard yetkilileri açıklama yapacak. o yüzden savunma pozisyonumu aldım ben.

[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love

Sosyal ağlarda paylaş

çok kolaydı sanki :b
*! sıkılmıştır, saber'ını kapatır belt'ine yerleştirir*
official forumlar da göçtü, bu blizzard resmen bir ömür törpüsü. kore open beta hala açık mı acaba.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 04 Ocak 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Böhüüüüüüüüü Taurenlerin tiplerinden tiksiniyorum... Allah kahretsin oyunun en iyi skilli warstomp taurenlerde öhühühüh
Yeter öküz görmek istemiyorum ekranın yarısını kaplıyor! Koşmuyormuş gibi geliyor! Kodo denilen manda-su aygırı bozması hayvana binince ekran full kapanıyor... Rüyalarımda öküzler kovalıyor! Et yiyemiyorum artık! Ne zmaan çim görsem yiyesim geliyor! Yürürken kambur yürümeye başladım hatta o öküzler gibi ühühühühü . Yanımda adam paladin oyunyor izliyorum resmen taurenin 1/4 ü kadar... Ulan bu kadar büyük hayvanmı yapılır...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Tauren Shaman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...