raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ewt onu bende gordum eger benım gıbı convert edenlere hıyarlık yaparlarsa harbı cok dumur olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 yok yapmazlar. yaparlarsa giderim doğrarım adamları. *! emektar ışın kılıcını çıkartır*[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 dogramaya benıde cagır.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 "sith shall rise again" alakasız ama tutamıyorum kendimi ışın kılıcı duyunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 sonra alcaklar abi bizi.. sen ışın kılıcını hazırla şimdiden.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 yok sith mith, bu gazla ben onyxia'yı bile pvp de yenerim. *! ışın kılıcını sallayıp ucube sesler çıkmasını sağlar*[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 *Kılıcını bilemeye başlar*[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 *Sıkmaktan dişi kırılır*[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 *boynuzunu törpüler*[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Elufulec, 04 Ocak 2005 00:04 tarihinde demiş ki: sonra alcaklar abi bizi.. sen ışın kılıcını hazırla şimdiden. olmaz öyle şey. resmen haksızlık. bu kadar süre boşuna mı bekledik? bir jedi haksızlığa gelemez düzeni korumakla görevlidir vs. *! qui-gon stilinde yakındaki bir duvarı eritmeye başlar*[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 E hadi yakalım kamp ateşimizi o zaman. Kolalar benden olurya sadece cd keyi olanlar girerse birinizden isterim diye :-P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 valla 3-4 kere okudum öncelikle kampanya ile key alanları alıcaklar gibi geldi..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bencede esas US alip oynayamayıp EU ya geçenleri alıcaklar gibime geliyo.EU transferde yazıyodu zaten betaya katılıcaksınız diye.Bi yamuk olmaz yani.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 abi zaten katılmayacaksınız demiyor, daha sonradan da beta testerlar alınacak gibi salak bir ifade var orda. Ona uyuz olduk. Ayrıca kısa bir süre sonra Blizzard yetkilileri açıklama yapacak. o yüzden savunma pozisyonumu aldım ben.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 off ya.. inşallah yanılıyorumdur.[signature][hline]Seek & Destroy [Bu mesaj Elufulec tarafından 04 Ocak 2005 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 pfff episode1 aklıma geldi...ne güzel oyundu:)[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 . [Bu mesaj Yenerk85 tarafından 04 Ocak 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Salak star wars resimleri koymayın allah aşkına...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 sanki swg final betasını bekliyoruz :-)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 kafayı yedik biz blizzard utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 kırarım o ışın kılıçlarınızı :p[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 çok kolaydı sanki :b *! sıkılmıştır, saber'ını kapatır belt'ine yerleştirir* official forumlar da göçtü, bu blizzard resmen bir ömür törpüsü. kore open beta hala açık mı acaba.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 04 Ocak 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Böhüüüüüüüüü Taurenlerin tiplerinden tiksiniyorum... Allah kahretsin oyunun en iyi skilli warstomp taurenlerde öhühühüh Yeter öküz görmek istemiyorum ekranın yarısını kaplıyor! Koşmuyormuş gibi geliyor! Kodo denilen manda-su aygırı bozması hayvana binince ekran full kapanıyor... Rüyalarımda öküzler kovalıyor! Et yiyemiyorum artık! Ne zmaan çim görsem yiyesim geliyor! Yürürken kambur yürümeye başladım hatta o öküzler gibi ühühühühü . Yanımda adam paladin oyunyor izliyorum resmen taurenin 1/4 ü kadar... Ulan bu kadar büyük hayvanmı yapılır...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 star wars a laf yok... alırlar hepinizi merak etmeyin...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar