Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final beta geliyor, az kaldı sıkın dişinizi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok yapmazlar. yaparlarsa giderim doğrarım adamları.

*! emektar ışın kılıcını çıkartır*[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Mesaj tarihi:
yok sith mith, bu gazla ben onyxia'yı bile pvp de yenerim.

*! ışın kılıcını sallayıp ucube sesler çıkmasını sağlar*[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Mesaj tarihi:
said:
Elufulec, 04 Ocak 2005 00:04 tarihinde demiş ki:
sonra alcaklar abi bizi.. sen ışın kılıcını hazırla şimdiden.

olmaz öyle şey. resmen haksızlık. bu kadar süre boşuna mı bekledik?

bir jedi haksızlığa gelemez düzeni korumakla görevlidir vs.

*! qui-gon stilinde yakındaki bir duvarı eritmeye başlar*[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Mesaj tarihi:
E hadi yakalım kamp ateşimizi o zaman. Kolalar benden olurya sadece cd keyi olanlar girerse birinizden isterim diye :-P[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
Bencede esas US alip oynayamayıp EU ya geçenleri alıcaklar gibime geliyo.EU transferde yazıyodu zaten betaya katılıcaksınız diye.Bi yamuk olmaz yani.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Mesaj tarihi:

abi zaten katılmayacaksınız demiyor, daha sonradan da beta testerlar alınacak gibi salak bir ifade var orda. Ona uyuz olduk. Ayrıca kısa bir süre sonra Blizzard yetkilileri açıklama yapacak. o yüzden savunma pozisyonumu aldım ben.

[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love

Mesaj tarihi:
pfff episode1 aklıma geldi...ne güzel oyundu:)[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
çok kolaydı sanki :b
*! sıkılmıştır, saber'ını kapatır belt'ine yerleştirir*
official forumlar da göçtü, bu blizzard resmen bir ömür törpüsü. kore open beta hala açık mı acaba.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 04 Ocak 2005 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Böhüüüüüüüüü Taurenlerin tiplerinden tiksiniyorum... Allah kahretsin oyunun en iyi skilli warstomp taurenlerde öhühühüh
Yeter öküz görmek istemiyorum ekranın yarısını kaplıyor! Koşmuyormuş gibi geliyor! Kodo denilen manda-su aygırı bozması hayvana binince ekran full kapanıyor... Rüyalarımda öküzler kovalıyor! Et yiyemiyorum artık! Ne zmaan çim görsem yiyesim geliyor! Yürürken kambur yürümeye başladım hatta o öküzler gibi ühühühühü . Yanımda adam paladin oyunyor izliyorum resmen taurenin 1/4 ü kadar... Ulan bu kadar büyük hayvanmı yapılır...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Tauren Shaman
  • Yeni Oluştur...