Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 İşyerinde kullanmak için bir tane dandikten fotoğraf makinası almıştım. Şimdi istediğim şey şu; Bilgisayara fotoğraf makinesini USB'den bağladığımda makinayı kullanmak, vesikalık çekmek istiyorum. Yalnız sorunum da şu; USB'den bağladığımda makina kapanıyor. Çekim yapamıyorum. Var mı bana yol gösterebilecek birisi. Şimdiden teşekkürler. Makina Canon PowerShot A810 burdan bi arkadaşımdan almıştım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 makinenin markasını modelini falan yazaydın en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 yazdım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 sonradan yazmışın yalancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 sonradan yazdım anlamında dedim onu AT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 çok kaslısın ve sana kıl oluyorum ali, bana kahve ısmarla kol kaslarından öberim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 CameraWindow DC diye bir programı varmış bir baksana http://www.usa.canon.com/nw3s/CanonUSA/DownloadContents/English/0200199803EN.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Abi arızalı mısın asndsadasj. Önce fotoyu çek sora aleti pc ye bağlayıp aktar alla alla Yok neymiş usb den bağlıyken foto çeksinmiş bababa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar