Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 İşyerinde kullanmak için bir tane dandikten fotoğraf makinası almıştım. Şimdi istediğim şey şu; Bilgisayara fotoğraf makinesini USB'den bağladığımda makinayı kullanmak, vesikalık çekmek istiyorum. Yalnız sorunum da şu; USB'den bağladığımda makina kapanıyor. Çekim yapamıyorum. Var mı bana yol gösterebilecek birisi. Şimdiden teşekkürler. Makina Canon PowerShot A810 burdan bi arkadaşımdan almıştım (:
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 makinenin markasını modelini falan yazaydın en azından
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 sonradan yazdım anlamında dedim onu AT
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 çok kaslısın ve sana kıl oluyorum ali, bana kahve ısmarla kol kaslarından öberim
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 CameraWindow DC diye bir programı varmış bir baksana http://www.usa.canon.com/nw3s/CanonUSA/DownloadContents/English/0200199803EN.htm
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Abi arızalı mısın asndsadasj. Önce fotoyu çek sora aleti pc ye bağlayıp aktar alla alla Yok neymiş usb den bağlıyken foto çeksinmiş bababa
Öne çıkan mesajlar