bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 merhaba, utorrent 2.2.1 kullanıyorum. 331 (7 ya da 8 tanesine bağlı görünüyorum) seeder var, download trafiği 8.3GB olarak gözüküyor ancak hız olarak en fazla 200kb/s görüyorum. daha fazla seedera bağlanmanın bir yöntemi var mı? belki artık başka bir client mı kullanmalıyım? teşekkürler PS: uydunet 5mbit sınırsız kullanıyorum leecher sayısının fazla olmasının yavaşlatabileceğini anlıyorum ama 1:2 gerçekten o kadar kötü bir oran mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 private trackerlara geç hız istiyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 torrent clientlerinin tamamı aynı. en hafif olanı ve reklamsızı en iyisi. Hepsi aynı işi yapıyor. Public trackerlardan indiriyorsan DHC yi aç. Ayrıca publiclerde çok fazla netlimiter tarzı programlar kullanılıyor. seed/leech ratio ya güvenme. mamunda kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2014 usenet varken torrent mi kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Anhora said: usenet varken torrent mi kullanılır. ben de bunu diyordum şimdi torrent varken usenete her ay para verilir mi diyorum gerçi seedboxa para veriyorum artık her ay sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar