Ryan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 de gitar 22 perde yanlış biliyosun (koyduğun resimdeki gitar) hatta ibanezin 23 perde gitarı yok.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 (Rezil olduk) şimdi resme göre diyim en altaki o küçük perdeciğide perde sayıyomuyuz :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 resme baktım saydım 21 çıktı ben harbi saymayı bilmiyorum ehue mat sıfır :D (zaten karnemde 35 düşüyo harbiden) ama çok kral gitar ve bence 23 perde :D öle oldunu sanıoyrum ehue herkez gider düzüne ben giderim tersine :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar