Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 ss isterim :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 birsuru screenshot aldim ama sizelari cok buyuk kucultup biyere koymam lazim oyun hakkinda tek bisi soliycegim var anarcy online a cok benzemis iste sadece degisik bir dunya degisik meslekler vs..[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Fixxer web e upload etmek için alana ihtiyacın olursa ücretsiz sağlayabilirim... Profocio Hosting :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bekliyoruz :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 web alanim varda resimlerin teki 400kb. bunlari teker teker kucultmek yerine hepsini ayni anda kuculten bir prog yokmu?[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 http://www.caddeon.net/swg/ hala upload ediyorum kucultmenin yolunu buldum... 40 tanemi ne resim var daha ss aldigimda buraya adresi yazarim simdilik bunlarla yetinin bide ss almami istediginiz bisey varsa soyleyin aliym hemen not: suanda sw serverlari down ama msg board lari okurken dark jedilarin oldugu bir yeri ogrendim serverlar gelince en kisa zamanda oraya gidip jedi amcalarimizin fotolarini cekcem;p [hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. [Bu mesaj FiXxXeR tarafından 30 May 2003 02:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 süpersin FixXxer =) *!öper* du bakim de ağlıyım..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 host aşırı yavaş :((( Kolaymailden acc ın yok mu?[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 3 dakikadır 40 kb resim açılmadı :([hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 hay ben böyle pinglerle düşük bağlantıyla bir Swg resmini görmek için 10 dakika bekleyip görememeye çömiyim yaa :([hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 heh :P bakamadan ağlıyoruz ii mi... üfff... halen AÇILMADI RESİM! *!Camdan atlar*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 bende bir problem olmadan aciliyor bayada hizli geliyor baska birindede bu problem varmi?[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 yok abi aşırı yavaş bende ya :( Dial up ım ama diğer hiç bir sitede böyle değil.. Caddeon a Ping atıyorum 1000 den aşağı düşmüyor.. Hotmail ping im bile 650 :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 grafikler güzel ama grafiklere bakmıyoruz artık :) o kafa üstü balon konuşma şeysi kaldırılabiliyo mu? irenç bişi bide mini map çok karışmış gibi geldi bana. oyunun sistemi nassı? ao gibi sadece görev yap görev yap.... şeklinde mi yada bunu şunu hepsini öldür şeklinde mi? bunlar değilse güzel olabilir :)[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 şu ana kadar açabildiğim bi resim için yorum yapayım, hoş :) başka bir hosta geçsen de biz de rahatlasak? ya da ttnet sux.[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 neyse proxy saolsun hepsine bakabildim gerçekten çok hoş, şu korsanı öldürdükten sonra çıkan congratulations lafına koptum :) ehe "bab tebrikler hedşat komuşsun" lol :lol: sonuçta tutorial tabi :)[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 30 May 2003 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 butun gun evde degildim bir arkadasim burda local rallylere katildi ordaydim 4. oldu simdi eve geldim yikanip o arkadasin partisine gidicem host isini yrn cozmeye calisirim ayrica oyun hakkinda detayli bilgi yarin veririm[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Birkac saattir oynuyorum. Gorunuse gore oyun super otesi olacak. Grafikler vs mukemmel. Son 3 saattir 8 kisilik bir grupla hunting e ciktik 2 tane rebel base bulduk. heal ihtiyacimiz oldugunda kamp falan kurduk. Muthis zevkli bisi. Ama sunu soyliym bazi online storelarda oyun bidahaki ayin 16sinda cikicak diyor. Fazla umitlenmeyin yapilmasi gereken milyon tane is var. Serverlar 3 saatten fazla ayakta duramiyor.[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Ya fixxer bu ssleri keşke hiç koymasaydın..az önce sinirtden dilimi öyle bi ısırdım ki üstten bir parça koptu..artık sabrım taştı benim..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 kablolar düzeldiğinde burdan (yürkiye) 64K ile oynayabilirmiyim ki bunu ben çıktığında??[hline]ama çooh kamink suun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 ciddi?kablom var64K?[hline]ama çooh kamink suun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bak sevind.....oha fiyatı ne lan bunun aylık?? paticiğin sayfasında 20$ civarında olacak diyo çıktığında???[hline]ama çooh kamink suun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 14.95 $[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Arkadaslar oyunu uydu baglantisi ile oynadim ve yaklasik aldigim ping 1300 civarindaydi.Inanmasi zor ama 1300 ping almama ragmen , oyunun gidisatini etkileyecek bir sorun yaratmiyordu.Kablo,Adsl vs gibi dogrudan baglantilardan 250-500 ping arasinda alicagimizi dusunursek , zaten hic bir problem cikarmicak oyun..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 abi sakin biraz bu kadar sabırsız oluırsan napcan olm sen =)[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar