Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yumurta - Tavuk sorunsalı gibin Müzük sorunsalı...


Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Sizce ruh hali mi müziğe yön veriyor, yoksa müzik mi ruh haline yön veriyor? Yada müzik mi kişiliğe göre dinleniyor insanlar tarafından, yoksa müzikle mi kişilikler şekilleniyor...
Yazın yazıştırın ama Sakin olun :-)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere herşeyden önce yumurtadan tavuk değil civciv çıkar onu açıklığa kavuşturalım.

Hmm şimdi sen yapan için diyosan onu bilemiycem, ben sadece tüketiyorum ama ben ruh halime göre şarkı dinlemeyi seviyorum. Müzikle kişilik şekillenmesi hakkında fazla bişi söylemiycem. Olabilir insan özenir bağzen, bağzen de tarzına uygun müzik dinler zor iş.

Aslında melankolik müzikten hoşlanıyorum ben biraz, dinledikten sonra da tabi insanın ruh hali biraz değişiyor. Daha bi durgunlaşıyorum sanki. Pff ne biliyim zaten yumurtadan çıkan tavukda civciv oluyo bi süre sonra..[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

moralin kötü ise dogal oalrak elin "off yine kodu hayat" mp3 klasörüne gidiyor, sen istesende istemesende :)

moralin iyi ise oha cılgın gibiyim sarkılarına gidiyor.

bazen ise ortada oluyorsun, kim ne çalarsa kapılıyorsun rüzgarına. artık nereye sürüklerse.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Nefr, 02 June 2003 00:20 tarihinde demiş ki:
ben bu mesajı attığımda bu topic 90 kez okunmuştu, ben atınca 91 oldu heralde. Demek ki 4 kez daha okunmuş...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence her ikisi de oluyor nasıl mı?
Mesela neden şu anda sizce Hip-hop müzik yapanlar genellikle zenci, fakir insanlar (en azından müzik yapmaya BAŞLADIKLARINDA fakirler) ve tabii bu bir genelleme istisna olabilir de.
Çünkü genellikle fakir ve zenci insanlar hip-hop müzik dinliyorlar, dinledikleri müzik büyürken onlarda bir kişilik yaratıyor, daha sonra bu kitleden müzik yapanların da yaptıkları müzik bu doğrultuda oluyor. Yani dinlediği müzik doğrultusunda gelişen kişilik aynı doğrultuda müzik yaratıyor. Anlatabildim mi acaba?[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...