asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 1. BİTEK-O nedir? İlki 9 - 10 Haziran 2001 tarihlerinde Batı Fen Lisesi'nde Batı Koleji ve Microsoft tarafından düzenlenen İlköğretim ve Lise Öğrencileri Bilişim Teknolojileri Olimpiyatı (BİTEK-O) bu alanda yetenekli,istekli,araştırmacı öğrencileri çalıştırmaya özendirmek amacı ile bundan sonra bilişim teknolojileri alanında her yıl düzenlenecek olimpiyattır. BİTEK-O 2002'den itibaren, Sabancı Üniversitesi de düzenleyiciler arasında yer almıştır. Koordinasyonunun Ö.Batı Fen Lisesi'nin yaptığı BİTEK-O, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı'nın izniyle yapılmaktadır. 2. BİTEK-O ' da kimler yarışabilir? Tüm ilköğretim ve lise öğrencileri, BİTEK-O ' da yarışabilir. 3. BİTEK-O'da başvuru tarihleri nelerdir? Online Başvuru: 6 Ekim 2004 - 8 Şubat 2005 Resmi Başvuru Ulaşması (Son Tarih): 11 Şubat 2005 Projelerin Yüklenmesi İçin Son Tarih: 15 Şubat 2005 20:00 Ön Değerlendirme: 16 Şubat 2005 - 3 Mart 2005 Finalistlerin İlanı: 11 Mart 2005 Finalistlere İtiraz Süresi: 16 Şubat 2005 - 17 Mart 2005 Finalistlerin Kesinleşmesi: 22 Mart 2005 Final Yarışmaları: 15,16 Nisan 2005(Batı Koleji) 17 Nisan 2005 (Sabancı Üniversitesi) Sonuçların Açıklanması ve Ödül Töreni: 17 Nisan 2005 (Sabancı Üniversitesi) 4. BİTEK-O'da yarışabilmek için ne yapmalıyım? BİTEK-O'da yarışabilmek için ; - Başvuru formunu doldurup proje başvurusu yapmalısınız. Tek başınıza başvuru yapabileceğiniz gibi grup olarak da (En fazla 3 kişi) başvuru yapabilirsiniz. - Başvurunuzu online olarak yaptıktan sonra karşınıza çıkacak Resmi Başvuru Formu' nun yazıcıdan çıktısını alıp okul müdürünüze onaylatmanız ve Batı Fen Lisesi'ne göndermeniz gerekmektedir. - Başvurunuzun kabul edilirse (Kabul edilip edilmediğini, sitenin anasayfasından kayıt sırasında size verilecek olan kullanıcı isminizi ve şifrenizi kullanarak gireceğiniz kendi bölümünüzde görebilirsiniz.) belirlenmiş proje gönderme tarihleri arasında projenizi gönderebileceksiniz. Projelerinizi, FTP server üzerinden kullanıcı isminizi ve şifrenizi kullanarak yükleyeceksiniz. Detaylar daha sonra açıklanacaktır. BİTEK-O 2005'e Katılımlarınızı Bekliyoruz... Not: Organizasyon ile en ufak bir alakam yoktur. Yarışmacıyım o kadar :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 üniversite öğrencileri de destekçi ya da proje zımbırdağı olarak katılabiliyorlar mı? gerçi katılamıyorsak da yardım gerekirse hep burdayız.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Kategoriler: Lise Kategorisi: Web Programlama Web Tasarımı Bilg. Yazılımı Arge İlköğretim Kategorisi: Web Tasarımı HBP BTA Web sitesi tasarımı temaları belli oldu: Deniz ve Denizcilik Denizlerimiz, Denizde çevre koruma, Deniz Turizmi, Deniz ulaştırma, Denizde navigasyon ve güvenlik, Deniz Arkeolojisi, Deniz sporları, Deniz ürünleri, Deniz Sınırlarımız Anadolu Medeniyetleri Hititler , İonlar ,Likyalılar , Frigyalılar , Urartular , Galatlar , Selçuklular , Osmanlılar , Anadolu Beylikleri , Helenistik dönem , Bizans Devleti[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 yok maalesef üniversite öğrencileri katılamıyor. Yalnızca ilköğretim ve lise öğrencileri katılabiliyor...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 3-4 sene once arkadasimla web tasarimina katildik, katilacaktik daha dogrusu. ama MAL gibi son gune biraktigimiz icin yetistiremedik, kaldi oyle. :) sen hangi kategoride katilacaksin?[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ya bu yarışma resmen şey; "web tasarımcısı/grafiker/bilgisayar mühendisi tanıdığı olan kazanır" mode. Bence herkesi 4-5 saat sınav yapar gibi bilgisayar başına oturtmalılar,orada yapılmalı siteler[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ilham her zaman gelmez ki..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 asinanyavuz hersene katiliyordu sanirim gene bu sene var olacak :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 117) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 geçen sene finallerdeydim ben de çok güzel bir oluşum. katılabilme imkanı olan herkes katılsın bence. bu sene katılamıyorum öss yüzünden :([signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 aslında güzel bişi ama şartlar tutmuyor ilk defa duyuyorum.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bu Sene Web programlama / AR-GE deyim inş. Katılın yahu. Finaller gerçekten çok güzel oluyor. Bu sene seminer falan da düşünüyorlarmış. Yani sadece bir yarışma değil. Ayrıca tanıdıkla yürümüyor yahu. Çakarlar mevzuyu juriler merak etme :D[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Böle organızasyonların daha da çoğalması gerekir belki bu organızasyonlar sonunda çıkan bazı birkaç beyin yurtdışına kaçırmadan kullanabılırz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar