BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 başlığı okuyunca bit pazarında kilimine serili gümüşleri incelemek için kolları kavuşturup çömelme isteği doğdu içimde. hmpppfff diye "du bakayım burda ne varmış şurda ne varmış bu nasılmış hmppff hmpff hmpfff ir şey çıkmayacak snırsam aha u güzel gibi.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 yaba gibi el maşallah sino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Lyv said: başarılı bi alışveriş oldu çogzel bi yüzük kaptım ^^ en güzel yüzüğü seçmişsin kardeş. güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Fistan said: yaba gibi el maşallah sino sdhgfhdsgfkds evet küreğe gerek duymuyorum darkwingduck said: Lyv said: başarılı bi alışveriş oldu çogzel bi yüzük kaptım ^^ en güzel yüzüğü seçmişsin kardeş. güle güle kullan. <3 döndüysen buluşalım yarın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 dun gordum mlsf bu basligi tek giderli yuzuk vardi o da satilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 pascalnouman said: dun gordum mlsf bu basligi tek giderli yuzuk vardi o da satilmis Hepsi gider yav,sen alıcı gibi bak diğerlerineB) Şu kolye ucu da satıldı forumdan bir arkadaşa.Mesela bu yeşil taşlı ama siyah görünüyor. Resimler kalitesiz,sizi yanıltmasın,varsa hoş beş ettiğiniz ayrıntılı güzel fotoları gönderirim özelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 elden alabiliyormuyuz bana yarına lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Thraine_Numeheru said: elden alabiliyormuyuz bana yarına lazım Cevap gecikti,gün boyu hastane filan.Özür dilerim. Elden de teslim ederiz sıkıntı yok.Hangisini istiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 ben baldizda kaldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 jacabo said: ben baldizda kaldim Millet aldı yürüdü baldızın gözüne girdi,sen daha düşün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 baldız baldan tatlıtug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Ben gecen bunlarin emsal bir kolye aldim hanima 120 tl verdim, allahtan bizimki internetten alisverisi falan bilmiyor. Mallar guzel konu uplanmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Lol. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Lyv said: ben oyun oynuyom siyah t shirtüme tuzlu tuzlu terliyom. erkeğim. patide karı yok. bb Ne umduk ne bulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Küpe candır.Takın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Hop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Bitmediler mi daha :P Hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Patidekilerin cepteki akrebi çıkarmalarını bekliyoruz bakalım. Şurdan bi küpe yapsalar kıza bilmiyolarki ilişkileri alcak yürücek dafsadfsasf Gönderiyorum işte hoşlaşanlar oldukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Lyv said: başarılı bi alışveriş oldu çogzel bi yüzük kaptım ^^ tişikkirlir En iyi parçayı kapmış, adı ne bunun bari koleksiyondaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Bildiğin telkari abi,maviside benim hanımda var. biliyorlar işlerini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Aha forumda ilk defa meslektaş gordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Valvyn said: Aha forumda ilk defa meslektaş gordum :) Aha işin erbabı geldi.Konuş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Şimdi bu yakut taşlı bilmem neler gerçek yakutmu, yoksa kırmızı cam mı bi ona açıklık getirirsen eyi olur.Ha gerçekse bunlardan bir kasa doldurucam başınada black dragonu koyucam de bakam bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Bugün öğlen kızılayda biri yanaştı. "Abi patide pazar alanında bi konuda kadın varmış" dedi. saol kardeşim dedim. Asıl soru hanginiz kadın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Gönderelim her birinden,sen yap araştırmasını gerçek yakutmu elmasmı gümüşmü,artık gerçekse köşesin,değilse de verirsin kız arkadaşına,kız kardeşine filan gönül alırsın.Zarar etmezsin her iki türlü de emin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar