moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 hollandayla aram iyi daha önce çok gittim diye vizeyi hollandadan aldım, 3 günde verdiler sağolsunlar. aram bozulsun istemiyorum adamlarla pek. normalde amsterdamdan giriş yapacaktım oradan budapeşteye geçecektim 2-3 gün sonra ama vazgeçtim amsterdamdan. pragdan giriyim 2-3 gün darling cabarette, goldfingersta falan vakit geçiriyim oradan budapeşteye geçiyim diyorum. çok sorun yaşar mıyım sınır polisiyle? giremezsin diye geri çevirirler mi? tipe mi bakarlar daha çok vs. nasıl oluyo bu olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 soru sorabilirler niye ordan aldın da burdan girdin diye, onda da orada bir planım vardı ama iptal oldu o yuzden daha önce hiç gelmediğim pragı gezmeye karar verdim dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 yaz dönemi ya kimse sallamaz turist geliri lazım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Esh said: soru sorabilirler niye ordan aldın da burdan girdin diye, onda da orada bir planım vardı ama iptal oldu o yuzden daha önce hiç gelmediğim pragı gezmeye karar verdim dersin. sziget bileti olacak yanımda zaten olmadı derim burası daha yakın diye burdan girdim. szigetten sonra hollandaya geçicem desem yırtarız heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Her ikisi de schengen ulkesi degil mi bunlarin? Hollanda'dan aldigin vize orada gecmez mi mantik olarak? Yoksa schengen vizesi farkli, yalnizca o ulkenin vizesi farkli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 girersin sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 yansın o zaman. http://www.youtube.com/watch?v=z1boMx_Zqzw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 pasaportlara bakmıyorlar bile bu aylarda hakkaten ,damgasını basmadan schengene bakmadan girip geri dönesim gelmişti benim abi şuna bak bi diye hahah kaçak gibi giriyon geziyon çıkıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 moriarty said: sziget bileti olacak yanımda zaten olmadı derim burası daha yakın diye burdan girdim. szigetten sonra hollandaya geçicem desem yırtarız heralde. Oh Sziget, ne gunlerdi sdfds. http://www.youtube.com/watch?v=DNztQvX6xBI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Seperate said: pasaportlara bakmıyorlar bile bu aylarda hakkaten ,damgasını basmadan schengene bakmadan girip geri dönesim gelmişti benim abi şuna bak bi diye hahah kaçak gibi giriyon geziyon çıkıyon aynen ben,m arkdaş iett pasosyla geçmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 bizim kız da sziget de sziget diyo, nasıl bi festivalse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 aytunc gidiyo iste, ona gore hesapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 sukru nah çeken superman'in intikamı mı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Biletini yakmadığını farzediyorum, Hollanda'ya gidiş dönüşünü, oradaki kalışını ispatlamadan nasıl aldın ki vizeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Girersin ama hollanda ile aran bozulur. Tekrar hollanda'dan vize almak istediginde kıllık yaparlar, bizden vize aldın bizim ulkeye girmedin diye. Hollanda zaten schengen ulkelerinin uyuzlarından biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar