Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hollanda vizesiyle prag giriş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hollandayla aram iyi daha önce çok gittim diye vizeyi hollandadan aldım, 3 günde verdiler sağolsunlar. aram bozulsun istemiyorum adamlarla pek. normalde amsterdamdan giriş yapacaktım oradan budapeşteye geçecektim 2-3 gün sonra ama vazgeçtim amsterdamdan.

pragdan giriyim 2-3 gün darling cabarette, goldfingersta falan vakit geçiriyim oradan budapeşteye geçiyim diyorum. çok sorun yaşar mıyım sınır polisiyle? giremezsin diye geri çevirirler mi? tipe mi bakarlar daha çok vs.

nasıl oluyo bu olay
Mesaj tarihi:
soru sorabilirler niye ordan aldın da burdan girdin diye,

onda da orada bir planım vardı ama iptal oldu o yuzden daha önce hiç gelmediğim pragı gezmeye karar verdim dersin.
Mesaj tarihi:
Esh said:

soru sorabilirler niye ordan aldın da burdan girdin diye,

onda da orada bir planım vardı ama iptal oldu o yuzden daha önce hiç gelmediğim pragı gezmeye karar verdim dersin.

sziget bileti olacak yanımda zaten olmadı derim burası daha yakın diye burdan girdim. szigetten sonra hollandaya geçicem desem yırtarız heralde.
Mesaj tarihi:
pasaportlara bakmıyorlar bile bu aylarda hakkaten ,damgasını basmadan schengene bakmadan girip geri dönesim gelmişti benim abi şuna bak bi diye hahah kaçak gibi giriyon geziyon çıkıyon
Mesaj tarihi:
moriarty said:

sziget bileti olacak yanımda zaten olmadı derim burası daha yakın diye burdan girdim. szigetten sonra hollandaya geçicem desem yırtarız heralde.

Oh Sziget, ne gunlerdi sdfds.

http://www.youtube.com/watch?v=DNztQvX6xBI
Mesaj tarihi:
Seperate said:

pasaportlara bakmıyorlar bile bu aylarda hakkaten ,damgasını basmadan schengene bakmadan girip geri dönesim gelmişti benim abi şuna bak bi diye hahah kaçak gibi giriyon geziyon çıkıyon

aynen ben,m arkdaş iett pasosyla geçmişti
Mesaj tarihi:
Girersin ama hollanda ile aran bozulur. Tekrar hollanda'dan vize almak istediginde kıllık yaparlar, bizden vize aldın bizim ulkeye girmedin diye. Hollanda zaten schengen ulkelerinin uyuzlarından biri.
  • Yeni Oluştur...