Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Di mi. ayrılmak olmuo illa aldatması gerekio. Tabii olay aslında "yeni dal bulmadan eskisini bırakmama" tamamen. Bakıo tutacak dal buldu ok. Ha bu arada aldatmış oluo zaten 2 dal tek elde olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 oha ben bunu kaçırmışım. 2 sene önce yazlıkta benim de böyle durum oldu da kötü bitti. moderasyon bölümünde ne ağlamıştım tey tey çok uzun hikaye ama benim ki, kezo kurbanı olmuştum ben lel anlatayım hatta kısaca sadf benim ki de erkek arkadaşından ayrılmıştı, çocuk bunu aldattı diye. 12 yıllık falan arkadaşımdı. Bir o yakınlaşırdı bana ben uzaklaşırdım, ben yakınlaşır o uzaklaşırdı böyle farklı yazlarda garip ilişkiydi. 2 sene önce işte geldi kendi yanaştı. Ben de istiyordum vs. derken bayağı takıldık. Hani böyle sadece adı konulmamıştı da yine çekimser vs. Ben tabii barzo olmayacağım, sevgilisinden ayrılan kıza kanca atan o.ç olmayayım diye de böyle hızlıca bitirmedim işi, çekindim biraz da. Neyse tatil bitti, ist'te görüşürüz bunu yaparız şöyle planlar vs. Kalkınma planı hazırladı kezo. İst'e döndük, erkek arkadaşına geri döndü. Bu da böyle bir anıydı. Yazlık aşkı diye bir şey yok. Fırsat varsa vur geç, oralarda takılmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 aferin, düşünceler berraklaşmış zamanla abi. seni teprik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Dworgian said: Di mi. ayrılmak olmuo illa aldatması gerekio. Tabii olay aslında "yeni dal bulmadan eskisini bırakmama" tamamen. Bakıo tutacak dal buldu ok. Ha bu arada aldatmış oluo zaten 2 dal tek elde olunca zamanında demişim sdf http://forum.paticik.com/read.php?20,4892754,4892894#msg-4892894 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Aferin len biji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Rıdvan öyle diyince kadın alevlendi, ve aşk gerçekleşti. Kötülük yapayım derken iyilik yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar