Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 selamlar artik bu oyuna vakit ayirmak istemedigimden dolayi elden cikartmaya karar verdim. para ile satmiyacagim, takas önerilerine acigim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 2 malbuş çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 + Dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 takasa açığım parayla satmayacam nedir, neden böyle bir şey tercih ediyosun lütfen anlatır mısın ? şuan aptal olduğunu düşündüğümden tercihinin nedenini samimi bir şekilde merak ediyorum aksine inanmak istediğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 insanlarin neyi var anlamiyorum, mal benim, tercih benim, sana ne? hemen aptal etiketini yapistir, klavye delikanliligini yerim senin >:D< ama senin guzel hatirina; elimde kullanmadigim bir mal var, baskasinin asagi yukari ayni ederde kullanmadigi bir mali ile takas ediyorum.al gulum ver gulum! eger itlik yaparda hesabi geri cekerse bende geri cekerim, o kadarrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Aptal dedi ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 "eger itlik yaparda hesabi geri cekerse bende geri cekerim" tatava yapmayıp şunu desene en başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 herseye maydonoz olanlara bayiliyorum yaw, oturdugun yerden millete laf yetistir, ne ala memleket... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 öm gonderen arkadaslara tesekkur ediyorum :) simdilik elinde guzel bir diablo3 acc si olan ile takas yapmayi dusunuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 "Captain Logar" said: herseye maydonoz olanlara bayiliyorum yaw, oturdugun yerden millete laf yetistir, ne ala memleket... tam bir donanımhaberlisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 hastamisin nesin, kaybol kardesim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 ilginize tesekkurler, yukarida yazdigim gibi guzel bir battle.net acc ile takas yaptim. kilit pls!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar