Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 selamlar artik bu oyuna vakit ayirmak istemedigimden dolayi elden cikartmaya karar verdim. para ile satmiyacagim, takas önerilerine acigim :)
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 takasa açığım parayla satmayacam nedir, neden böyle bir şey tercih ediyosun lütfen anlatır mısın ? şuan aptal olduğunu düşündüğümden tercihinin nedenini samimi bir şekilde merak ediyorum aksine inanmak istediğim için.
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 insanlarin neyi var anlamiyorum, mal benim, tercih benim, sana ne? hemen aptal etiketini yapistir, klavye delikanliligini yerim senin >:D< ama senin guzel hatirina; elimde kullanmadigim bir mal var, baskasinin asagi yukari ayni ederde kullanmadigi bir mali ile takas ediyorum.al gulum ver gulum! eger itlik yaparda hesabi geri cekerse bende geri cekerim, o kadarrr
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 "eger itlik yaparda hesabi geri cekerse bende geri cekerim" tatava yapmayıp şunu desene en başta
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 herseye maydonoz olanlara bayiliyorum yaw, oturdugun yerden millete laf yetistir, ne ala memleket...
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 öm gonderen arkadaslara tesekkur ediyorum :) simdilik elinde guzel bir diablo3 acc si olan ile takas yapmayi dusunuyorum :)
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 "Captain Logar" said: herseye maydonoz olanlara bayiliyorum yaw, oturdugun yerden millete laf yetistir, ne ala memleket... tam bir donanımhaberlisin
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 hastamisin nesin, kaybol kardesim!
Captain Logar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 ilginize tesekkurler, yukarida yazdigim gibi guzel bir battle.net acc ile takas yaptim. kilit pls!!
Öne çıkan mesajlar