yevaud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 arkadaşlar ben download yaparken hattımın sürekli olarak %30 altında çekiyorum 2 Mb hattım var 256 kb dl hızı olması gerekirken 180 civarı oluyo hız telekoma telefon ettim niçin böyle die adam cevap olarak hatlar bakır kablo olduğundan böle bir kayıp oluyor dedi yani bu sorunu hepimiz yaşıyoruz bu durumda ben diyorumki! hepimiz toplanalım nasıl yapılması gerektiğini bulalım ve şuanki hatlarımızı %30(2048 Kbit olan hattı 2109 Kbit e) çıkartsınlar oranında arttırsınlar bizde ücretini ödediğimiz hıza kavuşalım[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 gayet güzel bir çözüm ama telekom bu müşteri memnuniyeti nedir bilmezler[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 %130'un %30'u %100 etmez ama, biraz daha arttirmalari lazim, %35 civari :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: yevaud, 08 Ocak 2005 19:16 tarihinde demiş ki:256 kb dl hızı olması gerekirken 180 civarı oluyo varya sana bi dalarım kimse kurtaramaz elimden :D[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yaw dalmayın adama :) o daha çok para ödüyo sonuçta o hat için[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 40 la çekince seviniorum lan ben adam 180 e kötü dio adasdsa[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 speedtest ted daha 215 ün üzerinde rakam alamadım hep 215... 256k için para ödüyoruz.[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben 256kbps adsl'le 32kb/s sabit çekiyorum buna ne dersiniz? Külliyen Yalan...[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben ilk aldığımda hız testinde 512 nin üstünde çıkıyodu şimdi 256nın altında hoşgeldin hediyesi fln dicem ama telekom ve müşteri memnuniyeti uyumsuz bir çift walla benim download siteye göre değişiyo..[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Fistan, 08 Ocak 2005 20:01 tarihinde demiş ki: Külliyen Yalan... şunu görmemişim :-) [Bu mesaj Zopik tarafından 08 Ocak 2005 20:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yevaud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 sen al abi biz düzeltecez bu işi inşallah sende alki destekçimiz olasın[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… devastator Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Beyler bu konuda nasıl bir birlik oluşturabilirz ki. Bende de aynı sorun var.Arkadaşım benim üst mahallede oturuyor bende zoom modem var 20 ile çekiyorum adam da zxyel modem var 27 ile çekiyor.Anlamadım gitti bu işi. Eğer mücadele ile fln olacak bi işse bu sonuna kadar mücadele edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ADSL ALmayınnn:!!!Müşteri hizmeti yok .30m için bilgin başında kafayı yemek istiyen warsa alır bende cable war adam xp ye nasıl format atılır die sormuştum vakti zamanında adamla birlikte telden format attık. Adsl de adam bişi soruyosun adam telekomu arayın dio çat kapıo sende orayıo arıosun adsl ı mı ne orayı ara dıo geri donun dıo savıyolar başından.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Tam olarak o download hızı alınamaz zaten. Telekom'un konuyla ilgili açıklaması Tabi santrala uzak yerlerde kayıplarla bi miktar daha düşüyor hız[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Qui Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Hadi %30 fazla hız versinler.. Telekom'a yakın yerlerde kayıp çok az olacağından yine sizden daha hızlı olacak.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kingpin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Infernal_Reborn, 08 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki: 40 la çekince seviniorum lan ben adam 180 e kötü dio adasdsa öyle diyorsunda adam ödediği paranın karşılığını alamıyor .. sende 256 dl hızlık para öde sende 180le dl et sende uyuz olursun :) gerçi bende uyuz oldum şimdi 180 e laf atmış :D[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… yevaud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 iide o hattın bağlı olduğu modem Telekoma en fazla 600 mt uzaklıkta çarşı içinde yani zaten diyorumki telekom kabloları değiştirmek imkansız diyosa hat işini düzeltsin[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Israrla bütün mesajlara baktım biri DSL'in yapısından bahsedecekmi diye ıı ıh. Şimdü sözünü ettiğiniz kablolar, mahalle altyapısı felan hız düşüklüğünde %2 hadi %5 olsun. xDSL'in doğası gereği paketler gönderilirken bir kayıp olmak zorunda. Bir hesabı var bu işin DSL üzerine araştırın görürsünüz. 256 hiçbir zaman 32 kb çekemez(512 64, 1024, 128, 2048 256 çekemez). Yurtdışında da böle.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 adsl2 pls[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 sen al abi biz düzeltecez bu işi inşallah sende alki destekçimiz olasın[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devastator Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Beyler bu konuda nasıl bir birlik oluşturabilirz ki. Bende de aynı sorun var.Arkadaşım benim üst mahallede oturuyor bende zoom modem var 20 ile çekiyorum adam da zxyel modem var 27 ile çekiyor.Anlamadım gitti bu işi. Eğer mücadele ile fln olacak bi işse bu sonuna kadar mücadele edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ADSL ALmayınnn:!!!Müşteri hizmeti yok .30m için bilgin başında kafayı yemek istiyen warsa alır bende cable war adam xp ye nasıl format atılır die sormuştum vakti zamanında adamla birlikte telden format attık. Adsl de adam bişi soruyosun adam telekomu arayın dio çat kapıo sende orayıo arıosun adsl ı mı ne orayı ara dıo geri donun dıo savıyolar başından.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Tam olarak o download hızı alınamaz zaten. Telekom'un konuyla ilgili açıklaması Tabi santrala uzak yerlerde kayıplarla bi miktar daha düşüyor hız[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Hadi %30 fazla hız versinler.. Telekom'a yakın yerlerde kayıp çok az olacağından yine sizden daha hızlı olacak.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Infernal_Reborn, 08 Ocak 2005 19:44 tarihinde demiş ki: 40 la çekince seviniorum lan ben adam 180 e kötü dio adasdsa öyle diyorsunda adam ödediği paranın karşılığını alamıyor .. sende 256 dl hızlık para öde sende 180le dl et sende uyuz olursun :) gerçi bende uyuz oldum şimdi 180 e laf atmış :D[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 iide o hattın bağlı olduğu modem Telekoma en fazla 600 mt uzaklıkta çarşı içinde yani zaten diyorumki telekom kabloları değiştirmek imkansız diyosa hat işini düzeltsin[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Israrla bütün mesajlara baktım biri DSL'in yapısından bahsedecekmi diye ıı ıh. Şimdü sözünü ettiğiniz kablolar, mahalle altyapısı felan hız düşüklüğünde %2 hadi %5 olsun. xDSL'in doğası gereği paketler gönderilirken bir kayıp olmak zorunda. Bir hesabı var bu işin DSL üzerine araştırın görürsünüz. 256 hiçbir zaman 32 kb çekemez(512 64, 1024, 128, 2048 256 çekemez). Yurtdışında da böle.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 adsl2 pls[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar