Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 2 ay önce yürüyüşten dönerken yaklaşık 1.5-2 aylık yavru kedinin teki peşime takıldı. 2 km falan peşimde gelince ben de alayim bari dedim. Sonra geri dönüp bulduğum yerdeki eve sordum, kedi ordan çıkmış gibi gelmişti bana. Kızın biri kapının önüne bırakıp gitmiş. Neyse şimdi evin girişi camekan ve önceki kedimiz için aldığımız (kendisi 5 aydır kayıp gitti gelmedi sdfds) şu kedi kapılarından var; 15-20 gün önce tatile gidecekken kapıyı öğrettim, kendisi girip çıkabiliyor. Ayrıca içeride de kumu var. Bazen kumu çok dolduğunda evin girişine orta yere sıçıyordu. Bu sabah kumu dolu olmamasına rağmen yine girişin ortasına bırakmış. Ayrıca işemiş de. Kum dolu olsa bile kapıdan çıkıp bahçeye sıçabilme imkanı var. Önceki kedi çıkıp dışarı yapıyordu. Sonuç olarak kedi kapısını iptal edip bahçeye koyduk. Ortalık yere sıçmaması için ne yapabiliriz? Dışarıda durmasını pek istemiyorum biz tatilden kıçının kenarında derin bir yara vardı, başka bir kedi veya karga didiklemiş olabilir. Dikiş mikiş attırdık yara tamamen iyileşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Sıçtığı yerlere camsil sık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 sictigi yere sen de sic, sen mi buyuksun ben mi diye bagir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Azmış hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 "Ev benim" imaji o ya. Diger kediler de giriyodur evine, o yuzden alan belirlemeye ihtiyac duyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar