Garadia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 var mı kimse bal dan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 60. yıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 BAL, KAL (karsiyaka anadolu lisesi) ne ararsan var ama hepimiz almanyadayiz su an :)[hline]Dont make me more agressive then devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 IAL(Izmir Anadolu) var[hline]-Moonlight? -She died! Witness the birth of Lixad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 BAAL daha karizmatik bir kısaltması olan okul var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrazYLorD Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 hopo hop bal bahçelievler anadolu lisesinin kısaltılışı Kimse kapmasın korum size o okulun benim için ayrı bi önemi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 tabi lan bal demek bahçelievler anadolu lisesi demektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 DIABLO zauhahahah ueheuhue:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2002 mal = maltepe anadolu lisesi. :p neyse son senem artIk. utanc sona eriyo. :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parseus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Dextra patla emi bak ben kurtuldum lol... Slayer__ elipsi ve Eno Bornova anadoludaydı sanırım[hline]Griswold Parseus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 << super okulll---[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 said: GEd, 27 Eylül 2002 11:35 tarihinde demiş ki: << super okulll---[hline]UYKUM VAR! Yeni halini isallah görmüssündür.. trilyon harcanılarak mükemmel bir avrupa standartı okul oldu. Görmediysen kacırma bi gez gör... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 en anlamsız kısaltma bizde MPAL [milli piyango anadolu] sakın espri yapmayın[hline]Korkma ondan bundan Ne ölümden ne hayattan Bu dünyada gördüklerinin Hepsi bir hepsi haktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 zuaha biliyorum, arkadaşla dalga geçiyordum o okulun ismi yüzünden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Konak Anadolu Lisesi (Konal) ownz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 said: Craven, 27 Eylül 2002 17:56 tarihinde demiş ki: en anlamsız kısaltma bizde MPAL [milli piyango anadolu] sakın espri yapmayın[hline]Korkma ondan bundan Ne ölümden ne hayattan Bu dünyada gördüklerinin Hepsi bir hepsi haktan MP5 diyicem olmucak düşünüuorum ama ibşi çıkmıyo ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2002 yurtdisinda oldugumdan dolayi okula gelme sansim olmadi..ama özell okullardan ögrenci alarak okulun cok bozuldugunu gördüm..( son senemde alinmaya baslamisti) .....[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrazYLorD Mesaj tarihi: Eylül 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2002 eno ve slayer elipsi konak anadoluda bende selma yiğitalp lisesi ıyy eziim ben[hline] Leke BJK mi ?ARIELleyin tertemiz olsunWERNERleyin YUMUŞACIK olsun Forever GALATASARAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2002 İzmir Amerikan Lisesi (ACI) ben üsküdar amerikan da okuom da oraya turnuva için gittimizde al dalga geçmemiştik açılmımı da American cOllage institute falna bişey ACI ACI =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: swarm, 27 Eylül 2002 17:16 tarihinde demiş ki: said: GEd, 27 Eylül 2002 11:35 tarihinde demiş ki: << super okulll---[hline]UYKUM VAR! Yeni halini isallah görmüssündür.. trilyon harcanılarak mükemmel bir avrupa standartı okul oldu. Görmediysen kacırma bi gez gör... 3 ay once gidebildim ve gördüm okulun halini basket sahalarinin etrafini tellerle cevirmisler olayi bitirmisler..ogle tenefüsünde kafana top gelme riski yoksa ne zevki var bu isin :) koskoca bal da koruluk dahil heryeri arastirdim ve sadece lise binasinda bitane sigara izmariti bulabildim,bitirmisler okulu .) korulukta zaten kimse kalmamis kapilara güvenlik tarzi adamlar falan dikmisler ama allahtan isini bilen balli okuldan kacicak yer buluyor :) zaten artik 7 seneliklerde kalmiyor okulda,okulun ruhunu öldürmüsler biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: CrazYLorD, 28 Eylül 2002 12:38 tarihinde demiş ki: eno ve slayer elipsi konak anadoluda bende selma yiğitalp lisesi ıyy eziim ben[hline] Leke BJK mi ?ARIELleyin tertemiz olsunWERNERleyin YUMUŞACIK olsun Forever GALATASARAY Hmm, evet, Justin'in eski pati acc'ını da görmüş olduk hehe.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 aramızda MAL varmı [yanlış anlamayın maltepe anadolu lisesinden bahsediom]}bizim arkadaş bu sene mal ı kazandı ısmınden dolayı gıtmıyıp askeri lıseye gıttı eue[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 var ballı[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bi Konak Anadolu da ben 2. mezunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 izmir atatürk lisesi mezunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar