SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 abi gel bu hafta sonu takilalim o zaman ben varim sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Aluriel said: mutlaka dolaşman gereken yerler Brownsville Chelsea & Hell's Kitchen Bedford-Stuyvesant Fort Greene & Clinton Hill Hunts Point Midtown Belmont & Bathgate Mott Haven Prospect Heights & Crown Heights Çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Cok nemli la gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Empire State yerine Top of the Rock'a çık (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Lan ciddiye falan alip benim yazdigim yerlere gitmeye kalkmaz umarim adam. Tesekkur de etmis kotu hissettim bi an. Sonra gecti ama hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 yazdigin yerler gayet guzel, gidilebilicek yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 fizban said: Cok nemli la gelmeyin nesi meşhursa sana zahmet abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 aquila en ufak fikrim yok. Top 10 worst neighborhoods diye aramistim halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 gidilmicek yerleri var da, oyle de abartilicak bisey yok cogunda. BED-STUY MERKEZ, KAFASINA GORE HERKEZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 abi işte kapkaçtır tecavüzdür soygundur falan çokmuş buralarda oranlar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 o kadar olcak, hersey dahil nyc tecrubesi istiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 east coastun gerçek temsilcisi lil sukru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 East Brooklyn'e falan girmedikçe gece vakti kolay kolay başına bişey gelmez. Williamsburg'e gidersin BK de, sonra Prospect Park'da beleşe konserler vardır şimdi güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 bu sarkiyi, lanet olasi local A treni icin armagan ediyorum. http://www.youtube.com/watch?v=qVrtnLYQCGY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar