vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 hehe ilk topicim.. dogal olarak hatalarim olucaktir.. ama kalkip ''laaaann buraya acilirmi bu konu git patipet e fln ac...garbage'lik konu bu '' die cikismayinn :) nazikce uyarin.. ay cok heyecanlandim:-P hehe neyse anlatmaya basliyim ben irenc animi.. dün bi arkadasima anlatmistim.. yine anilarim depresti...:) sizede anlatiyim dedim.. gecen sene okulda bi staj yapmak zorundaydik nisan ayinda...3 haftalik.. herkes istedigi yerde yapabiliyodu.. sadece is hayatini görmek tanimak acisindan.. neyse ben son ana biraktigim icin her zamanki gibi tabiiki yer bulamadim ve en sonunda bizim yakinlarda olan bi anaokuluna gidip sordum baslamamiz gereken ilk günde.. (bu kadar tembellik olur..!)neyse 3 hafta gittim ben lay lay diyerekten... gayette hostu..kendimi iyi hissediodum minik biciriklarin yaninda... tabi o minik biciriklarin sonradan seytanlasip canavar haline dönüstüklerini nerden bilebilirdim kahretsiiiin... hersey cok güzeldiiii taaaaki son güne kadar.... hava cok sicakti o gün... her zamanki gibi bu kücük denyolarla bahceye cikiyoduk oynamak icin... günlerden persembeee oooffff... yerlerde börtü böcekkk ne ararsan var... kayniyo resmen ayagimi attigim zaman 15 tane karinca öldürmüsümdür kesin:) neyse abartmiyim.. herneysee biz bunlarla yakalamaca falan oynuoruzz cok yüz verdik tabi onlardan birisi gibi olmustum resmen hehe.. neyse ben kaciyorum onlar kovaliyo pesimde 15 küsürrr minik denyo :) nefes nefese kalmisim.. bunlar birden abarttilar olayi ve cocugun teki söyle bi soru sordu en haylazlariydi kendisi '' nabeeerr karincalardan korkarmisin sen ?'' diyerekten pis bi bakis atti ... bende acaba naapcak falan die düsünürken... ''yooo korkmam'' dedim... kücük psikopat sonra ''ha tamam o zaman hazir ol '' gibilerinden bisi söyledi o an zaten ''eyvah yandik dedim icimden... neyse bu yerden 1 tane karinca aldiiiii ve üzerime atmaya basladiii.. ben yapma mapma derkeeen.. diger özentilerde ondan gördüklerini yaptilarr... ühühühü sonrasi malum 15 cocukkk pesimde üzerime karinca atiolar ben kaciyorum nefes nefese kalmisim artik tükenmisim hala devam ediyolar en sonunda tolete kactim bunlar dururmu... ?! kapinin altindan hafif sakatlanmiss karincalari salmaya basladilar... neyse ordaki kadin ögretmenlerden birisi en sonunda uyardi cocuklari bense 1 saat toletten cikamadim :( eh be kadin 1 saat kostuktan sonrami aklin basina geldi.. karinca atmaca kovalamaca diye oyunmu oynuoruz sandin... cik cikk cikkk...! ha bide o günden sonra karincalardan ve cocuklardan kaciorum artik.. sinifta adim denyoya cikti millet ''bak nil karinca atarizz üstüne dedigimizi yap '' gibi tehditlerde bulunuyo... iste kücük veletlerin basima actiklarini gördünüzzz kücük mücük seker diyoruzzz ama dikkatli olmak gerekiyomusss ''cocuk (karinca) deyippp gecmiceeen abiciiiimm''neyse bu ilkbahar ayinda gecen güzel civil civill animi sizle paylasmak istedim ... :) sizinde varsa böylee irenc anilarinizz paylasin ... :)[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Hehe dün acımıştım zaten sana, ben öyle bi durumda olsam delirirdim heralde =) Trake solunumu yapan her hayvandan nefret ediyorum, kelebekten karıncaya kadar. Böcük sınıfından yani =) İçinde böcek geçen her anı kötüdür benim için, hayatımda korktuğum tek şeydir böcek.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ''bak nil karinca atarizz"[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Böcükler güzeldir ya sayın sevin onları.. :)[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 eyw[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Penthesilea, 06 Ocak 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Trake solunumu yapan her hayvandan nefret ediyorum, kelebekten karıncaya kadar. Böcük sınıfından yani =) İçinde böcek geçen her anı kötüdür benim için, hayatımda korktuğum tek şeydir böcek. böcek cennetinde yaşıyosun farkındaysan =)[signature][hline]May the horse pee with you. [Bu mesaj zaidral tarafından 06 Ocak 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 aklıma takılan 1. si bu karıncaların boyutu nedir veletler elleriyle atacak kadar kavrayıp hala canlı kalabildiklerine göre :) 2.si o karıncalardan gerçekten kaçtıysan, ne yapacaktı karıncalar sana :) böcekler süperdir, mecbur kalmadıkça öldürmeyin lütfen.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ben böcüklerden simdiye kadar bi güzellik görmedim valla :)[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 açıkcası karıncalardan korkanını ilk defa görüyorum sonuçta bu karıncalar ateş karıncasıda değil:D ilginç bir anı her zmn bir çocuğun huyuna suyuna gitmiceksin sonrası malum.Ama sende o kadar karınca öldürmüşün hakketmişin:P[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: zaidral, 06 Ocak 2005 23:41 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 06 Ocak 2005 23:35 tarihinde demiş ki: Trake solunumu yapan her hayvandan nefret ediyorum, kelebekten karıncaya kadar. Böcük sınıfından yani =) İçinde böcek geçen her anı kötüdür benim için, hayatımda korktuğum tek şeydir böcek. böcek cennetinde yaşıyosun farkındaysan =) Evet ya sorma =) Sabancı sineği diye bi türümüz bile var ehehe. İyiki kış geldi de öldü /uyudu ipneler. Lombak, ben kelebekten bile korkuyorum abi =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: LoMBaK, 06 Ocak 2005 23:43 tarihinde demiş ki: ...ateş karıncasıda değil ... açalım lütfen biraz ilgimi çekti konu :P[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 harvester 06 Ocak 2005 23:42 -------------------------------------------------------------------------------- aklıma takılan 1. si bu karıncaların boyutu nedir veletler elleriyle atacak kadar kavrayıp hala canlı kalabildiklerine göre 2.si o karıncalardan gerçekten kaçtıysan, ne yapacaktı karıncalar sana böcekler süperdir, mecbur kalmadıkça öldürmeyin lütfen. oo zaten tiksiniyodum fitne fücurlardan... 1. o durumda karincalarin boyutlarina dikkat edemedim ama simdi düsündügüm zaman kocaman geliyolar gözüme :) 2.dee dedigim gibi zaten tiksiniyodum yani.. düsünsene 100lerce kücük karinca üzerinde dolasiyo .. yaa ölürüm ya.. hosmu sizce bu yani ?:)[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 oo sen o zmn şehir dışına ormanlık alanlara fln gidemiosundur:) bende bazı böcüklerden korksamda hepsinden değil özellikle mağralarda rastlanan suikastçı böceği iğnesini geçircek die tırsarım bide arılardan tırsarım arı varsa ben yokum bir insanı 20 30 kez arı sokarsa arı sokması acısına alışık olmama rağmen bıktım bıkkınık gelio artık bide parmak aralarından sokuolar yürüyemiyorum hatta öyle bi olayki unutamam bi elimde plastikten kalkan öbür elimde meşale ahuauh eşşek arısı kovanına daldım dağıtcam bunları die sonra dayımda yardım etcem die öbür taraftan hortum amuahaha öbürgün dayım baarıo bana benim deri kemer gibi sertleşti die zuhahaha valla bu arılardan tırsılır operasyon sonucuda 2 yaralı arılarda kovamadık:D ama senin korkun aşmış bi olay her yerde böcük var valla insan bıkar[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yok ben o anlamda sormadım yani bu veletler karıncaları eline alınca ölür zaten, ikincisi senin üstüne gelicekte sonra o karınca senin kıyafetine tutunacakta canlı kalcakta vs :P .. ahah yarın öbür gün sokakta gezerken veletlerden biri "anne anne işte bu!!! işte bu!!! karıncadan korkuyo heheee heheee" demesinde :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 vanille alıntı yapacagın mesajın üstüne tarih yazıyorya sağ tarafına doğru gel yavaş yavaş orda bi simgecik var onun üstüne gelince "alıntı yaparak yanıtla" yazar ona tıkla güzelce yaz cevabını.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 valla böcüklerden nefret ederdim ammaa o hayvani akrebin yazlığın ordaki futbol sahasında maçta en gıcık gittiğim artiz çocuğu sokmasına kadar. şimdi karakalemle akrep çizimleri çalışıyorum hatta akreplerle ilgili bi internet sitesi bile açabilirim hani[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Fistan, 06 Ocak 2005 23:46 tarihinde demiş ki: said: LoMBaK, 06 Ocak 2005 23:43 tarihinde demiş ki: ...ateş karıncasıda değil ... açalım lütfen biraz ilgimi çekti konu :P ateş karıncaları özellikle Amerika'da yaşarlar ve ısırdıkları yerlerde yanma hissi uyandırırlar.Ve Amerika'daki birçok yerleşim biriminbde vardır hatta çok büyük tehdit unsuru oluşturduklarını düşündükleri için genetik çözümler yani kesin çözümler aramaktalar.Yani bu karıncalar öyle böyle değil korkuları yok hööyt die bi dalıolar hertarafın yara bere içinde oluo hatta alerjin varsa hastanelik oluosun tarım ürünlerinede büyük zararları var[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: LoMBaK, 06 Ocak 2005 23:49 tarihinde demiş ki: ... mağralarda rastlanan suikastçı böceği süperr[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Fistan, 06 Ocak 2005 23:46 tarihinde demiş ki: said: LoMBaK, 06 Ocak 2005 23:43 tarihinde demiş ki: ...ateş karıncasıda değil ... açalım lütfen biraz ilgimi çekti konu :P Bildiğin(!) ates karıncası yaw Hani zehirimtrak bir sey var ısırınca sisiyo falan Hatta sadece sismiyo Elini kolunu bacagını kaybedenler var bunlardan dolayı :) Discovery de belgeseli vardı gecende :D[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 heheh fistan sagol :) cömezim iste yavas yavas ögrenicem:) senden önce penthesilea anlatti sagolsun.. o kadar rezil oluncak bi durum diil.. bu arada benimde köpegimi akrep sokmustu ... ve öldü :( iste zarar geliyo bi tek hayvanlardan.. yararlarini kimse söylemezz :)[signature][hline]when Love and Death embrace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ablam da türlü börtü böcekten korkar(karınca dahil) ben de normal ebatlarda oldukça korkmam ama elim kadar bi tane görünce aklım gider o ayrı bi kere bizim evde avcum kadar bi örümcek görmüştüm(nerden geldi en ufak bi fikrim yok:)) babam çok güzel bi şekilde parke yapmıştı yere bu arada mecbur kalmadıkça da öldürmem çünkü o da canlı[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Zarkuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ateş karıncası termit olmasın ? böceklerden nefret eden amma insan varmış ya. büyük bir örümceği elinde seven biri olarak bana normal geliyor tabi korkmayın o kadar yemezler :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bi kere osurumğumdan bi arı ölmüştü bi anım buda benim.[signature][hline] Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Fenerbahçe Cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smooth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bu arada 2 kere cvp vermis olduk fistana Prd aptal browser im(ie) 2. sayfayı gostermedi Yadaaaaaaaaaaaa Benim korluğum :D[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Lombak gidemiyorum zaten =) Yazlığa zorla götürüyorlar, denizde falan böcük olmuyo pek ama bahçe işlerine falan hiç karışmıyorum o yüzden haha, denizdeyim hep :D Şehirin o özelliğini seviyorum ya, hava o kadar pis ki böcekler yaşayamıyo =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar