loth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Hmm.söze nasıl başlasam?neyse.tahminen 10 aydır türkçe mud serv ediyorum.araştırmaya göre ilk ve halen yayın yapmakta olan tek türkçe mud.gelip oynamak isteyen herkese kapımız açık:) yavaş yavaş gelişiyor.kodda gelişiyor.birden gelişmiş bir kodla başlamadım çünkü bu olaya yeni olanları ürkütmek istemem.Mudın ne olduğunu nasıl oynanacağını bilmeyenlerde gelebilir.sonuçta oyunda olan kişiler size yardım edecektir.oyunda konuşmak için acemi yazmanız yeter.ör: acemi meraba bunun dışında www.kayipefsaneler.com dan sitemize gelebilirsiniz.ve oradanda oyuna bağlanabilirsiniz. LOTH Evrendeki Enerjinin Merkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 gayet guzel olmus tebrikler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 yaw bende yazilar cok garip cikti japonca gibi ehe :D bi yere kadar gelebildim sora se imin : secebilecegin silahlar die bi yazio cikio orda kaldim ne yazdiysam gecmio :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 telnetten giiyorsan font ayarlarıyla oyna gorursun normal ciko bende.. fixedsys kullanıyom..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Arkadaşlar Tekrar Belirtmek istedim.. Eğer mud oynıyorsanız ve Seviyorsanız Lütfen bir göz atın.. Hem Türkçe mudların gelişimde katkımız olur hemde şu anda otalama 15 kişi fln oluyor gunde.. onu 25 lere falan çıkarırız daha zevkli olur.. Klan sistemi ile çok eylenebiliriz.. Neyse.. Kayıp Efsanelerde Görüşmek Dileğiyle..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar