Bugvan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Daoc'un avrupa versiyonunun nasıl acıldğını bilen biri varsa anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 oyunu yükleyip yamaları kurduktan sonra şifreni falan girip oyuna daldığın menü var ya orda new account diye bi seçenek var onla açabilirsin. bir de www.camelot-europe.com adresinden sağda account menüsünden de halledebilirsin[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Benim zaten bir hesabım var fakat su an kapalı neyse 3 aylık hesap acayım dedim.cıkan bütün işlrmlri yaptım fakat closed yazıyordu. Olmadı mı acaba diye bir kez daha access secure payment'e tıkladım. Bu kez soyle bir mesaj geldi: Your transaction is being processed… Reconnect yourself in the ‘My account’ directory in about 3 hours to check the state of your login and GAME password. If the state is not ‘Ok’, please access one more time to the secure payment form. The DAoC team. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ben kredi kartını 3-4 kere yannış girmiştim o zamanda bana 3 saat sonra tekrar deneyin şu an işleminiz üzeirnde çalışılıyor demişti. sana da öyle bi şey olması mümkünmü? ya da hatlar falan doluysa adamlar henüz bankanla bağlantı kuramamışlardır, bağlantı kurulduğu anda açarlar acc unu. bekle biraz sadece[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Hemen açılmıyor account 3saat içinde açılacak.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 normalde hemen açılıo da dediğim gibi bankayla bağlantı kuramamış olabilirlerf[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Cok teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Ya hesabı actır diyeli 6 saat oldu hala hesap acılmadı.Hala closed diyor ve aynı mesajlari alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar