Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saç rengi..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla korkunç olur gerçekten.Özellikle benim için
(ı am a male)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 08 Ocak 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
said:
fizban, 08 Ocak 2005 12:59 tarihinde demiş ki:
kızlarda bile tamamen boya saç güzel durmuyor, erkeklerde de maksimum çirkinlikte duruyor.. bi de çok esmer tenlilerde röfle falan kusturuyor, özellikle erkeklerde. ben sen olsam hiç boyatmam ama.

+1 duygularıma tercuman oldun. Ama mesela şöyle önden belirgin bir şekilde bir kaç tel falan çok hoş duruyor kızlarda. Ama erkeklerde tamamen karşıyım ıyk

Aynen +1. Az miktarda mavi/kızıl kızlarda cidden cok hos duruyor ama erkeklerde ne renk olursa olsun gereksiz.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
said:
KireiMerodii, 08 Ocak 2005 15:37 tarihinde demiş ki:
Düşünsenize, sabah kalkıyorsunuz, kocanız ayna başında kremlenip pudralanıyor. Yanınızda gözlerinde salatalık dilimleriyle uyuyor. Allam kabus!

sabah kalkıp kocamın olduğunu farketmek yeteri kadar kötü olur herhalde:D
zaten kızların benden toka istemesi yeterli korkunçluğu taşıyor. Kazıtmak lazım diyorum kendime, dinletemiyorum:-)
anladım ne demek istediğini, hakkaten enteresan olurdu[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
A fall into the ditch makes you wiser.
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
bence hıc bosuna boaatma ha ıllada ben boatajam dıosan mora boat derım mor seksı renktır:))[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2...
Mesaj tarihi:
hergün farklı renk yap :)

bence kısa saça da yakışmıyor ayrıca[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything

**no more dinosaurs@ montezaus
Mesaj tarihi:
Senı tanıyan bırısı olarak saçın bu halı ıyı lakın ıllede boyatıcam dıyorsan sıyah ta yakısabılır..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
hmm siyaha boyatinca, sac rengin siyah'in yaninda acik oldugu icin ,dogal olarak diplerden yine kendi sac rengin ciktiginda, kel gibi gözükürsün :D ama boyatabilirsin cünkü bu dedigim durum sadece uzun sacli insanlarda sorun oluyo zaten...ne diyim yakisir be abi!:D[signature][hline]when Love and Death embrace..
Mesaj tarihi:
hıms açıkçası bu yaşında boyaya karşıyım ben. Eğer ekstra bir durum olmadıkça erkenden beyazlamak fln gibi. gerek yok bence[signature][hline]
Mesaj tarihi:

arkadaş açmış bir konu bende burda sorayım bari

çevremdeki insanlar gölge attır saçlarına çok yakışır diyorlar yaptırsam nasıl olur yakışır mı ?
sonra pişman olmayım ?
yaptırdıktan sonra beğenmediğim taktir'de yıkasam o gölge gider mi ? nedir ne değildir ?

bilgili olan varmı bu konuda.

[saç rengim : sarı]

[signature][hline]- Kuzu

- Mix # Ultima Online Runuo sunucusu

Mesaj tarihi:
evet cok igrenc oluyo! ben saclarimin rengini acip kipkirmizi yapmistim o gün bugündür baya döküldüler..! ayrica bi kere boyadiktan sonra hep boyamak zorunda kaliyosun.. 1 kereyle kalmiyo..ama tabi hevesini almasi lazim insanin =)[signature][hline]when Love and Death embrace..
Mesaj tarihi:
Valla ben 5 yıldır saçlarımı uzatırım ne 1 mgr jole nede 1 mgr boya hiç birini sürmemişimdir. Saçların sağlıklı olması için gereksiz bence.
@Mavi sende bak saçların güzel yazık etme uzattığın süre boyunca saçlar zayıflar. Birde ekstra bir şey kullanırsan dahada zayıflar bence. Bu hali ve rengi ile kalsın. güzel böyle.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
röfle yıkanınca çıkmaz ya kestirmen ya da boyatman lazım.
ama röfle üstüne boya kolay kolay tutmaz. saçının ne kadar açık renk olursa tekrar eski rengine dönmen o derece zor olur.
ama röfle (eğer çok sık atılmamışsa) saçın uzayınca komik durmaz. hele bir de sarışın isen saçın kendisi güneşte açılmış gibi durur.
Mesaj tarihi:
renk farkı var ben de emin diilim
röfle daha açık sarı oluo gölge sarı, kahve, kızıl fln da olabilir
sonuçta saçın tamamınını diil bir kısmını boyuyorlar
  • Yeni Oluştur...