CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Ravenous server'ında Exile olur kendisi. 45 level Stalker ve 15 civarlarında bir medic var accountta. 5.5 plat gold var. Alan 50 level olana kadar bir aylık CREED'ide çıkarır sanırım. Bir hafta 10 gün kadar daha açık sanırım account. Bunu bakıp tam tarihi veririm. g2a'dan almıştım. Oyun güzel açıkçası, ben beğendim zevkle oynuyodum ama artık benden bu kadar zaman isteyen oyunlar geçmiş sanırım. Almayı düşünen olursa 50 TL'ye satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ravenous cok guzel bir arch enemy sarkisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Benim icin hem calip hem soyler misin pascal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ayıp ettin karşim ama gırtlagi elime alirim galiba dikkatle bakınız http://www.youtube.com/watch?v=O2QWv6R6k_g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar