barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 pek farkları yok. sadece şey diye biliyorum. nexium daha fazla etkili diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Ben Pandev kullandım 2 ay (şimdi baktım 10 günmüş aslında kullanım süresi) şikayetlerim yaklaşık 1.5 yıl kadar kesildi. Ama 8 kilo verdim çok fena ishal yaptı. 2 ay standart tedaviyi uyguladı doktor, geçmeyince böyle ekstrem bi deney yaptı sanırım üzerimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 seninki reflu degil de bok birikmesidir belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Yok, gayet düzenli sıçıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 pontipati said: selam :) baştan diyim akşama doğru doktora gitmeye çalışcam. şimdi göğsümde sol tarafta bi ağrı var, daha önce de olmuştu reflü olabilir demişlerdi. o zaman gitmemiştim. gene bi ağrı geldi yarım saat önce falan, ama bu baya kuvvetli, konuşamadım bi süre sesim boğuk çıktı nefesim kesilmiş gibi oldu sdf ağrı biraz azaldı ama hala devam ediyo sol tarafta. daha önce reflü geçirmiş birileri var mı, reflü ağrısı mı bu? napmak lazım şimdi? kankam yeni gördüm mesajını.. abi eğer yemek borusunun geçtiği yerlerde bi yanma varsa bu reflü özellikle sabah kusma (boşken safra çıkması tarifsiz bi mutluluk),öksürme isteği varsa buda belitileri.. kahve,asitli içecekler,bazı mayalı yiyecekler (hatta hepsi),soğan ve akşam 7-8 bilemedin 9:30 dan(öeh!) sonra bişey yeme ha birde portakal/suyu ıhh mahvediyor beni :S anti-asit içeren ilaçlar renny (şurubuda var gezi eylemleri rulz baya etkili) talcid,mide koruyucalar (en iyisi fomodin) kullanman birde ağrıyı hisseder hissetmez ilaç yerine 1-2 yudum soğuk süt fondiple iyi gelir.çok içme ama oruç olmadığını farz ediyorum oruç reflünün bir numarılı düşmanı ya.. karışık oldu biraz sormak istediğin bişey olursa çekinme yaz :) görüşürüz geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 benim midem yanıyor bazı şeyler yiytince o da mı reflü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 barbu said: pek farkları yok. sadece şey diye biliyorum. nexium daha fazla etkili diyorlar. Nexium/Nexstep bunların etki mekanizması daha farklı, o yüzden daha etkililer. Ha hepsi ppi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Frostbite said: pontipati said: selam :) baştan diyim akşama doğru doktora gitmeye çalışcam. şimdi göğsümde sol tarafta bi ağrı var, daha önce de olmuştu reflü olabilir demişlerdi. o zaman gitmemiştim. gene bi ağrı geldi yarım saat önce falan, ama bu baya kuvvetli, konuşamadım bi süre sesim boğuk çıktı nefesim kesilmiş gibi oldu sdf ağrı biraz azaldı ama hala devam ediyo sol tarafta. daha önce reflü geçirmiş birileri var mı, reflü ağrısı mı bu? napmak lazım şimdi? kankam yeni gördüm mesajını.. abi eğer yemek borusunun geçtiği yerlerde bi yanma varsa bu reflü özellikle sabah kusma (boşken safra çıkması tarifsiz bi mutluluk),öksürme isteği varsa buda belitileri.. kahve,asitli içecekler,bazı mayalı yiyecekler (hatta hepsi),soğan ve akşam 7-8 bilemedin 9:30 dan(öeh!) sonra bişey yeme ha birde portakal/suyu ıhh mahvediyor beni :S anti-asit içeren ilaçlar renny (şurubuda var gezi eylemleri rulz baya etkili) talcid,mide koruyucalar (en iyisi fomodin) kullanman birde ağrıyı hisseder hissetmez ilaç yerine 1-2 yudum soğuk süt fondiple iyi gelir.çok içme ama oruç olmadığını farz ediyorum oruç reflünün bir numarılı düşmanı ya.. karışık oldu biraz sormak istediğin bişey olursa çekinme yaz :) görüşürüz geçmiş olsun. sağol Frostbite :) cuma dan önce gidemicem doktora, 2 gündür dik yastıkla uyuyorum, hızlı tempoda yürüyemiyorum ağrıdan resmen. öksürük hissi var böyle gıcık gibi, şimdi kahve içicem, belki abur cubur yerim 12ye doğru. ne lanet şeymiş arkadaş :( hastaneye gidince doktor neler yapacak tanıyı koymak için ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 benim bildiğim kesin tanı için endoskopi(with kamera gibi zımbırtı) hortumu yiyecen(ağızdan) gibi ama kolay artık ya yeme olm abur cubur hele 12 falan cık cık cık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 ağızdan olması iyi ya sdf zıkkımı sokup bakcak sonra ilaç yazıp göndercek de mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar