barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 arkadaslar ben su an da swg yi tekrardan active edecem. ama bazı sorular var kafamda. mesela yeni oyunda uzaygemileri var bende jtl yok su anda. bildigim kadarıyla gene de girebiliyorum oyuna ama girdigimde milletin uzay gemilerini nasıl gorecem veya adamın tıtle ında pilot yazacak bi sorun cıkar mı bu tur seyler yuzunden. jtl yi de almak istiyorum ama su an da girebilirim heralde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 sorun olmaz. sadece uzaya çıkamazsın. title fln hiçbirisi sorun olmaz. hatta jtl si olanlar la group olup dathomirden loka gidebilirsin direk.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 jtl olmadan sadece jtl nin getirdiği yeniliklerden yararlanamazsın. oyunun sende olan kısmını oynamaya devam edersin.[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 helal alo :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ulan özlemisim bea oyunu. 1 aylık bir tatil izni kopardım hemen daldım swg ye. valla yuklenirken icim bir garip oldu. cevaplar icin saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bu arada oha demek istiyorum. ben heralde yarına anca girerim oyuna(abarttım:) ) bu nebicim bir updatetir. 6 saat sure verdi .bne laucnh pad ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar